Helstøpt spenning fra Argentina!

Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Federico Axat

 

Sider: 432

 

Dato: 21.05.2017

 

Kilde: E-Bok

 

Selve anmeldelsen:

“Aller siste utvei” er en ekstremt spennende roman. Den er skrevet av Federico Axat som er født i Argentina. Dette er en gripende psykologisk thriller som virkelig kan få nakkehårene til å reise seg.

Kriminalromanen handler om Ted McKay. Gjennom forfatterens beskrivelser blir leserne godt kjent med hovedpersonen. Ted har alt, en vakker kone, to døtre, en godt betalt jobb. Så blir han diagnostisert med dødelig hjernesvulst. I deg øyeblikket velger han å rette en pistol mot tinningen. Han er klar til å trykke på avtrekkeren.

Idet han skal til å skyte, ringer det på døren. En fremmed mann kommer med et forslag. Et forslag det er umulig å si nei til.

Dette er en intens, dramatisk og brutal kriminalroman som virkelig gir leserne frysninger. Gjennom godt over 400 sider får du innblikk i en manns beslutninger og egoistiske handlinger. Mannen har alt en kunne ønske seg, men på grunn av dødelig hjernesvulst ønsker han å ta sitt eget liv.

Så endres livet, når en mann dukker opp med et forslag. Dette er en gripende, dyster, mystisk og minneverdig thriller. Den er tankevekkende og får deg til å skjelve av spenning. Forfatteren byr på realistiske beskrivelser og hårreisende skildringer. Gjennom romanens beskrivelser av miljøet, får leserne innblikk i romanens handling. Dette er virkelig en kriminalroman som kan anbefales.

“Aller siste utvei” preges av helstøpt spenning fra første til siste side. Det er vanskelig å legge fra seg denne romanen, når en først har begynt å lese.

 

Mitt terningkast av boken:

–6

 

Bakside informasjon om boken:

“Ted McKay har alt: en vakker kone, to døtre, en godt betalt jobb. Men etter å ha blitt diagnostisert med dødelig hjernesvulst velger han å rette en pistol mot tinningen. Han er klar til å trykke på avtrekkeren. Så ringer det på døren. En fremmed mann kommer med et forslag. Et forslag det er umulig å si nei til … En minneverdig og gripende psykologisk thriller der ingenting er hva det ser ut til.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Aller siste utvei. Lokalisert 21.05.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top