En håndbok som kan gjøre deg lykkelig!

Forlag: Panta forlag

Sjanger: Selvhjelp/Håndbok/Faktabok

Forfatter: Fumio Sasaki

Kilde: Innbundet

"Farvel, ting" er en kunnskapsrik, unik og omfattende oppskriften på å bli lykkelig med å eie færre ting. Dette er en Japans håndbok skrevet av Fumio Sasaki. Forfatteren gir leserne innsikt i veien mot et mindre materialistisk liv. Dette er den ultimate oppskriften på å ta farvel med eiendelene dine. Sasaki har laget en velskreven bok om å gjøre en total endring i livet.

Nåtidens forestilling om lykke påstår at jo mer vi eier, jo lykkeligere blir vi. Folk lever et materialistisk liv. Alle lever med et håp om å bli lykkelig. Derfor kjøper vi mer enn noen gang før, og vi etterstreber det perfekte liv.

"Farvel, ting", er den ultimate oppskriften på lykke fra Japan. Forfatteren introduserer minimalismen hos folk, kunsten å bli lykkelig med færre ting. Det er en revolusjonerende håndbok for deg som ønsker å endre måten du lever på, om det så bare handler om å kvitte seg med en håndfull ting eller mye mer.

Fumio Sasaki gir deg en annen og bedre forståelse av hva lykke er, og frigjør deg fra en materialistisk hverdag hvor ting definerer deg som person.

"Farvel, ting" er rikt illustrert med bilder. Forfatteren viser oppskriften på å endre livet, både gjennom tekst og bilder. Dette er en kunnskapsrik og fengende bok. "Farvel, ting", er for deg som ønsker et mindre materialistisk liv. Her får du servert oppskriften på å oppnå god og langvarig lykke.

Jeg har valgt å gi denne litterære godbiten, terningkast 5!

Bakside informasjon om boken:

"En håndbok i kunsten å bli lykkelig med færre ting

Ta farvel med alt det overflødige. Du kan bli lykkelig av å eie mindre!

Nåtidens forestilling om lykke påstår at jo mer vi eier, jo lykkeligere blir vi. Alle lever med et håp om å bli lykkelig. Derfor kjøper vi mer enn noen gang før, og vi etterstreber det perfekte liv.

Farvel, ting er det bestselgende fenomenet fra Japan og introduserer den nye japanske minimalismen – kunsten å bli lykkelig med færre ting. Det er en revolusjonerende håndbok for deg som ønsker å endre måten du lever på, om det så bare handler om å kvitte seg med en håndfull ting – eller mye mer."

Med litterær hilsen

Kilder:

Pantaforlag.no. (2017). Farvel, ting. Lokalisert 11.02.2017 på Internett http://pantaforlag.no/boker/farvel-ting/

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

2 thoughts on “En håndbok som kan gjøre deg lykkelig!

  1. Ønsker meg denne boka! Kunne trengt den til et framtidig tilfelle når jeg skal flytte og helst vil ha plass til meg selv en ny eventuell leilighet 🙂
    Ønsker forresten også å tipse deg om en bok, Den Kvite Sænga, heter den, skrevet av ei dame som heter Ragna Løvhaug, ei bok om det å være bipolar. Hadde vært kult å få se anmeldelsen på den!
    ~ Ingrid Valentina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top