Bli bedre kjent med Margaret Thatcher!

Forlag: Manifest

Sjanger: Biografi/Samfunn/Politikk

Forfatter: Simon Reid- Henry

Kilde: Pocket

"Arven etter Thatcher" er et politisk mesterverk. Simon Reid- Henry har laget en velskreven biografi om Margaret Thatcher. En politiker som forandret Storbritannia og kanskje hele verden. Historien om en jernkvinne som går i dybden av hva hun gjorde.

Boken handler om de 30 årene etter at hun gikk av som statsminister i Storbritannia. Selv om det er lenge siden Thatcher var regjerende statsminister er hun fremdeles omstridt. Dette et en kunnskapsrike og omfattende biografi om politikeren som person og som regjerende britisk statsminister.

Mange høyrepolitikere har henne som forbilde. Thatcher regnes som et solid symbol på fagforeningsknusing og velferdskutt. Dette er en gripende og spennende avhandling om britisk historie og politikk.

Simon Reid-Henry er britisk samfunnsforsker og tar for seg konsekvensene av Thatchers politikk. En politikk som skapte store ringvirkninger i verdens politikken og historien. Dette er sjokkerende og troverdig litteratur.

"Arven etter Thatcher" tar for seg de økonomiske forskjellene som har vokst fra i historien. Den tar utgangspunkt i britisk politikk. Leserne får et solid, sterk og unikt innblikk i hva samfunnet har tjent på hennes politiske tanker. Simon Reid-Henry forteller om motstanderne som ble hans arvtakere. Dette er en omfattende avhandling om den britiske historie og politikken. Forfatteren tar for seg hvor viktig den har vært for verden opp igjennom tidene. "Arven etter Thatcher" byr på sjokkerende, skremmende og realistiske beskrivelser og skildringer. Dette er et litterært mesterverk som virkelig kan anbefales.

Jeg har valgt å gi Simon Reid-Henry bok "Arven etter Thatcher", terningkast 4! Politisk litteratur i verdensklasse.

Bakside informasjon om boken:

"Margaret Thatcher forandret Storbritannia – kanskje verden. Men hva gjorde hun egentlig?

Mer enn 30 år etter at hun gikk av som statsminister i Storbritannia er Thatcher fremdeles omstridt.

Mange på høyresiden har henne som forbilde. For andre er Thatcher selve symbolet på fagforeningsknusing og velferdskutt.

I denne pamfletten tar den britiske samfunnsforskeren Simon Reid-Henry for seg konsekvensene av Thatchers politikk:

Hvor mye de økonomiske forskjellene vokste. Hvem som tjente godt på politikkens hennes. Og ikke minst hvordan noen av hennes hardeste motstandere kom til å bli hennes arvtakere."

Med litterær hilsen

Kilder:

Manifest.no. (Ukjent årstall). Arven etter Thatcher. Lokalisert 24.02.2017 på Internett http://www.manifest.no/reid_henry_arven_etter_thatcher

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top