Boktimmy skifter nettside!

Informasjon til nye og eldre lesere

I mars har Boktimmy anmeldt i 1 år.

Det har vært et år preget av flere titalls skrevne anmeldelser og en økende daglig statistikk. Boktimmy har i gjennomsnitt 70 faste lesere daglig og over 3000 sidevisninger ukentlig. Det varierer mellom 50 og 150 lesere til dagen.

Det er utrolig kjekt å se at Boktimmy vokser.

Boktimmy feirer snart 1 år og i løpe av Mars 2017 skifter Boktimmy nettside.

Da blir all virksomhet overført til www.boktimmy.no. Det betyr ikke at www.boktimmy.blogg.no vil slettes, men alle anmeldelsene vil overføres over tid til den nye nettsiden.

Endringene skjer ikke før i midten av Mars og i mellomtiden vil det som vanlig bli publisert anmeldelser her.

Tidligere anmeldelser vil som nevnt overføres til det nye nettstedet. Det vil ta tid, men etterhvert vil dere få oversikten på den nye nettsiden.

Selv om Boktimmy skifter nettsted, vil denne bloggen enda være oppegående. Den vil bare ikke fornyes!

Boktimmy har også tenkt å gå et skritt videre i Juli, da vil Boktimmy også bli en Facebook side. Dette kommer jeg tilbake til i løpe av Juni.

Så det er bare å glede seg. Det er takket være dere lesere Boktimmy utvikler seg. Tusen takk til både lesere, forfattere og forlag!

Du kan allerede sjekke ut www.boktimmy.no for en forsmak. Der ligger det allerede et velkomst innlegg. Dere får informasjon når siste innlegg blir publisert på denne siden.

Så velkommen til en ny framtid hos www.boktimmy.no. Jeg gleder meg til å anmelde flere bøker for dere framover og holde dere oppdatert på litteratur. Det er utrolig kjekt å se at statistikken bedres ukentlig.

Så håper dere følger meg videre og ønsker dere velkommen til en framtid med anmeldelser hos Boktimmy!

Med vennlig hilsen fra Boktimmy!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top