Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Caroline Eriksson

 

Dato: 15.02.2017

 

Sider: 224

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“De forsvunne” er en realistisk, skremmende og fengende kriminalroman. Den byr på psykologisk spenning fra første til siste side. Caroline Eriksson har skrevet en fengslende handling. Forfatteren har skrevet en grøssende, mystisk og iskald roman. Den får nakkehårene til å reise seg fra første side.

Eriksson skriver på en nervepirrende måte. “De forsvunne”, er full av gripende og dystre skildringer og beskrivelser. Dette er en velskreven kriminalroman, om Greta, Alex og datteren Smilla.

Boken handler om at de tar båten fra sommerhuset ut til en liten øy. Greta blir i båten mens de andre går i land. De kommer ikke tilbake. Greta går i land, men finner ikke Alex og Smilla noe sted. Den mystiske forsvinningen fører Greta skritt for skritt ned i en avgrunn av forvirring og mørke.

“De forsvunne” er en mystisk, realistisk og intens kriminalroman. Caroline Eriksson har med denne romanen, skrevet en dramatisk bok som er inspirert av virkelige hendelser. Dette er virkelig en kriminalroman jeg kan anbefale. Eriksson viser sitt talent som forfatter allerede fra første side.

Jeg har valgt å gi denne boken, terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“En sommerkveld tar Greta, Alex og datteren Smilla båten fra sommerhuset ut til en liten øy. Greta blir i båten mens de andre går i land. De kommer ikke tilbake. Greta går i land, men finner ikke Alex og Smilla noe sted. Den mystiske forsvinningen fører Greta skritt for skritt ned i en avgrunn av forvirring og mørke. De forsvunne er en spennende og uforutsigbar psykologisk spenningsroman der ingenting er som det først virker.”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). De forsvunne. Lokalisert 15.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top