Forlag: Font

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Anne-Cathrine Riebnitzsky

 

Dato: 18.02.2017

 

Kilde: E- Bok

 

Selve anmeldelsen:

Anne-Cathrine Riebnitzsky har laget en velskreven roman om noen av livets store temaer som tro, kjærlighet, sorg, drap og tilgivelse. “Orkansesongen og stillheten” er en underholdende, spennende, dramatisk og vakker bok. Romanen byr på stemningsfulle beskrivelser og skildringer.

“Orkansesongen og stillheten” handler om Monica. Hun er en uvanlig prest. Beate, er hennes gode venninne. Hun er forsvarsadvokat. Monica er lykkelig gift og snakker med Gud. Beate var lykkelig gift, men har mistet sin mann i en trafikkulykke som hun føler seg delvis ansvarlig for.

I løpet av et år krysser de to venninnene forskjellige menneskers liv. En guatemalansk tenåringsjente som er oppvokst på barnehjem, en mafialeder, en ung hasjdealer, en forelsket politimann og en godhjertet jeger med fingeren klar på avtrekkeren.

“Orkansesongen og stillheten” er en stemningsfull roman full av følelser. Dette er en av de beste bøkene jeg har lest. Den er fengende og tar som nevnt for seg flere av livets store temaer. Anne-Cathrine Riebnitzsky roman handler om tro, kjærlighet, sorg, drap og tilgivelse.

Anne-Cathrine Riebnitzsky viser sitt talent for skjønnlitterær forfatter med denne varme romanen. Boken byr på visdom og underholdende personlighets skildringer. “Orkansesongen og stillheten” er en spennende, sjokkerende og realistisk roman.

Jeg har valgt å gi denne romanen, terningkast 4! Den kan virkelig anbefales!

 

Bakside informasjon om boken:

“Monica er en uvanlig prest. Beate, hennes gode venninne, er forsvarsadvokat. Monica er lykkelig gift og snakker med Gud. Beate var lykkelig gift, men har mistet sin mann i en trafikkulykke som hun føler seg delvis ansvarlig for. I løpet av et år krysser de to venninnene forskjellige menneskers liv: En guatemalansk tenåringsjente som er oppvokst på barnehjem, en mafialeder, en ung hasjdealer, en forelsket politimann og en godhjertet jeger med fingeren klar på avtrekkeren.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Fontforlag.no. (2017). Orkansesongen og stillheten. Lokalisert 18.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top