Bli bedre kjent med Island!

Forlag: Manifest

Sjanger: Samfunn/Land/Historie

Forfatter: Mimir Kristjánsson

Kilde: Innbundet

Mimir Kristjánsson har med "Frihet, Likhet, Island", skrevet en omfattende reiseskildring om Island. Dette er en velskreven avhandling om et av Skandinavias mest populære land. Et Europeisk reisemål som byr på Geysir, Vulkaner og Den blå lagune. Mimir presenterer landet på en humoristiske, sjokkerende og kunnskapsrik måte. Dette er et solid dypdykk i Islands historie.

Kristjánsson har laget en velskreven bok om et av Skandinavias viktigste destinasjoner. Dette er en innholdsrik, realistisk og troverdig avhandling om landet som ligger bak askeskyer. Island er rik på geysir og vulkaner. Mimir skildrer og beskriver historien på en spennende, sjokkerende og skremmende måte.

Ved Eyjafjallajökull, lever folket som har skrevet verdens største sagaer. De trenger dermed en egen app for å hindre søskenbarnekteskap. Et folk som er i ferd med å legge ned landet sitt og flytte til Norge.

Mímir Kristjánsson flytter til Norge fra Island. Han var blakk, singel og begynte å nærme seg 30. "Frihet, likhet, Island" er en rikt illustrert og kunnskapsrik bok om en liten manns 30-årskrise og et lite lands finanskrise. Dette er et dypdykk i landets historie, politikk og økonomi. Leserne blir kjent med befolkningen og gir et viktig innblikk i landets fortid, nåtid og framtid.

Mimir's bok er fengende litteratur, som jeg har valgt å gi terningkast 5!

Bakside informasjon om boken:

"En reisebok for deg som vil se mer av Island enn Geysir og Den blå lagune.

Bak askeskyen fra Eyjafjallajökull lever et folk som har skrevet verdens største sagaer, men som trenger en egen app for å hindre søskenbarnekteskap. Et folk som er i ferd med å legge ned landet sitt og flytte til Norge.

Mímir Kristjánsson flytter den andre veien. Han er blakk, singel og snart 30. Frihet, likhet, Island er en bok om en liten manns 30-årskrise og et lite lands finanskrise."

Med litterær hilsen

Kilder:

Manifest.no. (2016). Frihet, Likhet og Island. Lokalisert 22.02.2017 på Internett http://www.manifest.no/kristjansson_frihet_pocket

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top