En viktig bok på vei mot rikdom!

Forlag: Manifest

Sjanger: Faktabok/Samfunn/Økonomi

Forfatter: Mimir Kristjansson

Kilde: Innbundet

En humoristisk og lettlest bok om å oppnå rikdom. Mímir Kristjánsson har laget en velskreven og kunnskapsrik bok om å ha store penger summer mellom hendene. Dette er en omfattende oppskrift på å bli rik på børsen. Forfatteren tar utgangspunkt i erfaring, teft og flaks i børsens verden. Leserne får her et sjokkerende, spennende og skremmende innblikk på rikdommens vei.

Mimir skriver om børs, penger, rikdom og aksjer på en interessant og fengende måte. De fleste leserne vil ha glede av denne litterær godbiten. Forfatteren gir inntrykk av at enhver idiot med penger mellom hendene kan klare å bli rik på børsen.

Den radikale journalisten Mimir Kristjansson hører sin egen stemme i diskusjon på fest. Han bestemmer seg for å ta påstanden på alvor, og gir seg selv 12 uker på å bli rik på børsen. Han satser 20 000 kroner han har fått i stipend. Vi følger i denne rikt illustrerte boken, utviklingen i aksjehandelen og børsens historie. Forfatteren skriver på en unik, sterk, humoristisk og politisk måte. Leserne får her en reise på børsens berg og dalbane.

"Slik blir du superrik" gir leserne en innholdsrik og kunnskapsrik innsikt i den pussige aksjeverdenen. Mimir Kristjansson forteller om sin vei mot rikdom. Leserne følger forfatterens utvikling innen børsen, der han satset 20 tusen kroner. Leserne følger her utviklingen på en troverdig og realistisk måte. Boken er også bygget på en kjærlighetshistorie. Dette er et humoristisk og fengende mesterverk.

Jeg har valgt å Mimir Kristjansson's bok, terningkast 5!

Bakside informasjon om boken:

"Enhver idiot med penger mellom hendene klarer vel å bli rik på børsen. Det handler bare om flaks.

Den radikale journalisten Mimir Kristjansson hører sin egen stemme i diskusjon på fest. Han bestemmer seg for å ta påstanden på alvor, og gir seg selv 12 uker på å bli rik på børsen. Han satser 20 000 kroner han har fått i stipend. Vi følger utviklingen i den ferske aksjeporteføljen på en humoristisk berg- og dalbanetur.

Slik blir du superrik gir innsikt i den pussige aksjeverdenen. Med en kjærlighetshistorie på toppen."

Med hilsen fra Boktimmy!

Kilder:

Manifest.no. (2013). Slik blir du superrik. Lokalisert 23.02.2017 på Internett http://www.manifest.no/mimir-kristjansson-slik.blir-du-superrik

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top