En sterk bok om stillhet!

Forlag: Kagge forlag

Sjanger: Faktabok

Forfatter: Erling Kagge

Sider: 140

Kilde: Innbundet

Erling Kagge er aktuell med en bok om stillhet. "Stillhet i støyens tid", er en sterk og viktig roman. Gjennom 140 sider, har Kagge stilt tre spørsmål. Dette er spørsmålene, Hva er stillhet Hvor er den? Hvorfor er den viktigere enn noen gang? Ved hjelp av trettitre forsøk, skal boken finne svaret på spørsmålene.

Boken handler om å stenge verden ute og få svaret på hva stillheten er. Erling Kagge viser sin forteller glede gjennom skildringer, beskrivelser og formuleringer. Dette er historier som virkelig sier noe om hva stillheten betyr for folk.

Dette er en interessant, kunnskapsrik og fengende bok. Den er fengende og sterk. Kagge viser sin kunnskap og sitt talent som forfatter i denne 140 siders lange reisen. Bli kjent med Kagge og kjenn stillheten senke seg.

Jeg har valgt å gi Erling Kagges bok, terningkast 4! Den anbefales på det sterkeste. 140 sider med leseglede!

Bakside informasjon om boken:

"Hva er stillhet?

Hvor er den?

Hvorfor er den viktigere enn noen gang?

Tre spørsmål – trettitre forsøk på svar."

Med en stille bokhilsen

Kilder:

Kagge forlag. (2016). Stillhet i støyens tid. Lokalisert 04.12.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top