Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Belinda Bauer

 

Dato: 06.12.2016

 

Sider: 304

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Belinda Bauer er uten med sin sjette kriminalroman. Som er etter min mening, hennes beste roman. Den byr på skremmende spenning fra første til siste side.

“Den synske”, er en ekstremt god bok. Bauer imponerer igjen med sine intense og sterke skildringer og beskrivelser.

Bauer viser igjen sitt talent som forfatter. Den er til tider rørende og sjokkerende. “Den synske”, byr på en realistisk og dyster handling. Dette er virkelig en roman jeg anbefaler.

Kriminalromanen handler om at det observeres fem små fotavtrykk i sementen. Dette er det eneste beviset på at Daniel Buck har eksistert

“Den synske”, tar for seg Annas fire år gamle sønn som forsvinner. I ren desperasjon oppsøker hun en synsk mann. Men er han den han utgir seg for å være? Har han virkelig synske evner, eller er han en svindler?

Vi blir i Bauers nye bok kjent med politietterforsker Marvel som er fullstendig overbevist. Men gjennom Anna dras han inn i en verden hvor sannheten virker usannsynlig, og der det uvirkelige kan være sant. Er det galskapen som endelig har tatt henne, eller er den nøkkelen til selve mysteriet?

“Den synske”, er en kriminalroman som holder spenningen oppe fra første til siste side. Den byr på en god, dyster og sjokkerende handling. Bauer har skrevet en rørende, trist, skremmende og fengende bok. “Den synske”, er en roman som kan få nakkehårene til å reise sei. En litterær reise, du virkelig bør oppleve.

Jeg har valgt å gi Belindas roman terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Annas fire år gamle sønn er forsvunnet. I ren desperasjon oppsøker hun en synsk mann. Men er han den han utgir seg for å være? Har han virkelig synske evner, eller er han en svindler? Politietterforsker Marvel er fullstendig overbevist om det siste. Men gjennom Anna dras han inn i en verden hvor sannheten virker usannsynlig, og der det uvirkelige kan være sant. Er det galskapen som endelig har tatt henne, eller er den nøkkelen til selve mysteriet?”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Den synske. Lokalisert 06.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top