Mystisk spenning!

Forlag: Publica

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Åge Grønning

 

Sider: 256

 

Dato: 03.09.2017

 

Kilde: E-bok

 

Selve anmeldelsen:

“Den sjette nøkkelen” er skrevet av Åge Grønning. Dette er en mystisk og ekstremt spennende roman. Leserne blir med på et hårreisende eventyr med Britt Hovden og Viggo Østvold i rollen. De har igjen kommet i søkelyset hos en maktelite som kontrollerer det meste i Europa. Det viser seg at det er en viktig nøkkel som har forsvunnet fra CERN-anlegget i Genève. Åge Grønningen viser sitt talent som forfatter i denne velskrevne kriminalromanen.

Rett før politimannen Terry Hovden døde, klarte han å stjele en viktig nøkkel fra det mektige og skjulte nettverket i Geneve. Det var kun Britt Hovden og hennes venn Viggo Østvold som var informert om hvor nøkkelen befant seg. Snart oppdager de at sterke krefter er satt i sving for å få den tilbake. Mystiske ting begynner å skje rundt dem.

Leserne følger i denne romanen Britt og Viggo’s kampen mot overmakten. Dette er en spektakulær, brutal, intens og dyster kriminalroman. Handlingen byr både på religiøse og politiske elementer. Jeg følte nakkehårene reise seg da jeg leste denne romanen. Forfatteren byr på skremmende beskrivelser og realistiske skildringer. Dette er en kriminalroman som virkelig kan anbefales. Forfatteren holder spenningen oppe fra første til siste side. Leserne blir med i maktelites kulisser og det ingen hvilke som helst nøkkel som har forsvunnet, det er nemlig Shivas nøkkel.

Gjør deg klar til å bli med på et ekstremt spennende og intense eventyr. Leserne blir med på Britt og Viggo’s kampen mot overmakten. Forfatteren viser sitt solide talent i romanen “Den sjette nøkkelen”.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Før politimannen Terry Hovden døde, klarte han å stjele en viktig nøkkel fra det mektige, skjulte nettverket i Geneve. Kun Britt Hovden og hennes venn Viggo Østvold, er informert om hvor nøkkelen befinner seg. Snart oppdager de at sterke krefter er satt i sving for å få den tilbake … og mystiske ting begynner å skje rundt dem. Følg Britt og Viggo i kampen mot overmakten i denne spennende boken der ingenting er som du tror. I kulissene trekker en maktelite i trådene – for å få tilbake … Den sjette nøkkelen, også omtalt som Shivas nøkkel.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Publicaforlag. (2017). Den sjette nøkkelen. Lokalisert 03.09.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top