En kunnskapsrik bok om kropp og helse!

Forlag: Font

Sjanger: Selvhelpsbok

Forfattere: Susan Billmark og Mats Billmark

Kilde: E- Bok

"Lær deg å leve" er en selvhjelpsbok skrevet av Susan Billmark og Mats Billmark. Dette er en bok fullstappet med råd og teknikker for å mestre stress. Billmark har laget en bruksanvisning på å oppnå et bedre liv. Forfatterne formidler i denne boken sine livserfaringer og leserne får innblikk i deres måte å oppnå livsglede. "Lær deg å leve", er med andre ord en omfattende inspirasjon og en reise mot en positiv forandring av eget liv. Det er lenge siden jeg har lest en så god inspirasjonskilde.

Susan og Mats Billmark fokuserer i denne boken på å oppnå lesernes nærvær, kreativitet og kommunikasjon. Deres ønske er å skape et mer lykkeligere og harmonisk liv.

Boken forteller om forfatternes mange år med slit. Liv fylt med uro, angst, stress og utbrenthet. En lege rådet dem til å skrive ned sine tanker og bekymringer. Noen venner fikk lese deres dagbøker og mente at disse ville være til hjelp for mange mennesker i samme situasjon.

Susan og Mats Billmark satset derfor alle sparepengene sine og utga bok på eget forlag. "Lær deg å leve" ble det norske resultatet og er virkelig en bok jeg kan anbefale. Forfatterne er åpne og ærlige i sine skildringer og beskrivelser. De forteller om deres problemer i livet og veien mot å løse dem.

I boken "Lær deg å leve" deler forfatterne sin livserfaring. De kommer med kloke råd. De er åpne i sine beskrivelser og kommer med viktige teknikker som kan hjelpe flere mot å oppnå en lykkelig hverdag. Dette er en klar og lettlest bok, som kan endre livet til de fleste. Deres vei tilbake til livsgleden er en inspirerende reise, deres bok vil være en kilde til positiv forandring i mange menneskers liv. Det er lenge siden jeg har lest en slik inspirerende, klok, omfattende, kunnskapsrikt og fengende bok.

Billmarks bok, kan hjelpe mange. Deres beskrivelser kan berøre mange og deres skildringer kan gjøre deg lykkelig. Dette er en oppskrift på å lære å leve. En bok som virkelig kan berøre.

Jeg har valgt å gi denne boken, terningkast 6! WOW, for en bok. Denne kan virkelig anbefales!

Bakside informasjon om boken:

"I denne banebrytende boken forteller Susan og Mats Billmark hvordan de gjennom økt fokus på nærvær, kreativitet og kommunikasjon fikk et lykkeligere og mer harmonisk liv. I mange år slet de begge med uro, angst, stress og utbrenthet. En lege rådet dem til å skrive ned sine tanker og bekymringer. Noen venner fikk lese deres dagbøker og mente at disse ville være til hjelp for mange mennesker i samme situasjon. Susan og Mats Billmark satset derfor alle sparepengene sine og utga bok på eget forlag."

Med litterær hilsen

Kilder:

Fontforlag.no. (2016). Lær deg å leve. Lokalisert 18.02.2017 på Internett http://fontforlag.no/utgivelser/historie-og-dokumentar/179/lær-deg-å-leve-9788281693586.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top