En gripende bok fra en profilert hjernekirurg!

Forlag: Pelikanen

Sjanger: Helse/Samfunn/Anatomi/Kirurgi/Faktabok

Forfatter: Henry Marsh

Kilde: Innbundet

Henry Marsh har skrevet en omfattende, sterk, gripende og fascinerende avhandling om det å være hjernekirurg. "Gjør ingen skade", er en humanistiske, kunnskapsrik og realistisk roman.

"Gjør ingen skade", handler om den daglige skjebnedramaet den britiske hjernekirurgen Henry Marsh lever med. Forfatteren gir leserne med denne boken, et unikt og uforglemmelig blikk inn i oppturene og nedturene i et liv som er viet til å grave i andres hjerner. Det å være hjerne kirurg er en adrenalinfylt, alvorlig og viktig jobb. Alt ligger i legens hender og han har all makt.

Henry laget et velskrevet, ærlig og engasjerende portrett av e kirurgs drama, kaos og forvirring. Leserne får her et unikt, vakker, kunnskapsrike, skremmende, sjokkerende og spennende innblikk i moderne sykehus og det arbeidet en kirurg gjør. "Gjør ingen skade", gir håp til de fleste arbeidere. En hjerne kirurg konfronteres med noen av livets mest skjebnesvangre avgjørelser. Henry har med denne boken gitt leserne, et omfattende, solid og unikt bilde av det en kirurg arbeider med daglig. Om du enda ikke har lest denne godbiten av en roman, anbefales den.

Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 5!

Bakside informasjon om boken:

"Gjør ingen skade henter sin tittel fra den hippokratiske ed, og uttrykker det daglige skjebnedramaet den britiske hjernekirurgen Henry Marsh lever med. Boka er et uforglemmelig blikk inn i opp- og nedturene i et liv som er viet det å grave i andres hjerner. Den er et ærlig og engasjerende portrett av det kirurgiske dramaet, kaoset og forvirringen på et moderne sykehus, og ikke minst, behovet for håp når man konfronteres med noen av livets mest skjebnesvangre avgjørelser."

Med litterær hilsen

Kilder:

Pelikanen.no. (2016). Gjør ingen skade. Lokalisert 03.02.2017 på Internett http://pelikanen.no/bok/gjor-ingen-skade

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top