Forlag: Gyldendal forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Jenny Rogneby

 

Dato: 30.01.2017

 

Sider: 416

 

Kilde: E- Bok

 

Selve anmeldelsen:

Jenny Rogneby, har laget en velskrevet kriminalroman om en syv år gammel jente som raner bank i Stockholm midt på dagen. Jenten stikker av med et millionbeløp. Det usedvanlige ranet vekker stor oppstandelse. “Leona – Terningen er kastet” er en skremmende, spennende og realistisk roman.

I denne romanen, blir leserne kjent med den unge Leona Lindberg. Hun er kriminal etterforsker for grove forbrytelser. Nå dukker det opp en sak for henne. Etterforskningen avdekker en rekke merkelige omstendigheter, og sporene peker mot uventet hold.

Leona er kjent for sin dyktighet, men er samtidig en egenrådig politietterforsker som bruker uortodokse metoder hvis det gagner hennes etterforskning.

Dette er en sjokkerende og spennende roman. En av de beste debut romanene jeg har lest. Gleder meg virkelig til flere kommende romaner fra Rogneby. Den er nervepirrende og spennende fra første til siste side. Skremmende realistisk og en prakt roman av de sjeldne. Jeg har valgt å gi denne romanen, terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“En syv år gammel jente går naken og blodig inn i en bank i Stockholm midt på dagen og klarer å få med seg et millionbeløp. Det usedvanlige ranet vekker stor oppstandelse. Den unge Leona Lindberg, kriminaletterforsker for grove forbrytelser, får saken. Etterforskningen avdekker en rekke merkelige omstendigheter, og sporene peker mot uventet hold. Leona er kjent for sin dyktighet, men er samtidig en egenrådig politietterforsker som bruker uortodokse metoder hvis det gagner hennes etterforskning.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Gyldendal.no. (2016). Leona – Terningen er kastet. Lokalisert 30.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top