Forlag: Font forlag

 

Sjanger: Spørrebok/Quiz

 

Forfatter: Atle Nielsen

 

Dato: 22.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Julequiz”, er en klassisk, kulturelt, historisk, kunnskapsrik, underholdende og fengende spørsmålsbok.

Atle Nielsen har skrevet en quiz bok som innholder 1000 spørsmål og svar. Boken passer for både voksne og barn. Dette er boken som passer for familien i romjul og førjulstiden. Nielsens bok samler familien til hygge og kos.

Atle Nielsen er QuizMaster og har laget en velskrevet bok. Den er familievennlig, underholdende og kulturell. Den gjør oss kjent med flere kategorier. “Julequiz”, er en underholdende, interessant og informativ bok.

Gjennom 1000 spørsmål og svar bli vi kjent med blant annet naturen, samfunnet, kjendiser og vitenskap. Her finner vi spørsmål for hele familien.

Boken “Julequiz”, har jeg valgt å gi terningkast 5! Bli bedre kjent med verden i underholdende og kunnskapsrik quiz.

 

Bakside informasjon om boken:

“Quizmaster Atle Nielsen har de siste årene hatt stor suksess med Quizbibelen og Hyttequiz. Nå har han pønsket ut 1000 familievennlige spørsmål som familien kan samle seg rundt i førjulstiden og i romjula. Mange av spørsmålene handler selvfølgelig om julen, men her er også spørsmål innen de klassiske kategoriene geografi, historie, samfunn, natur, kultur, kjendiser, sport og vitenskap.”

 

Med julehilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Fontforlag.no. (2016). Julequiz. Lokalisert 22.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top