Forlag: Flamme forlag

 

Sjanger: Noveller/Fortellinger/Historier

 

Forfatter: Nils-Øivind Haagensen og redaksjonen

 

Dato: 02.01.2017

 

Sider: 252

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“Lesehistorier”, er en samling av tekster som kan ha betydning for mennesker. Tekstene kan som regel være innen samme sjanger, men fra forskjellige forfattere.

Dette er en bok, full av noveller og dikt. Nils-Øivind Haagensen som er redaktør, har samlet flere sterke, viktige, dramatiske og alvorlige tekster.

Boken inneholder tekster fra flere kjente forfattere. Den får deg til å forstå hvor viktig det er å lese. Dette er en litterær reise gjennom noveller og dikt.

Tekstsamlingen er som oftest akademisk disiplinert og omtales gjerne vitenskapelig. Boken omtales også som artikkelsamlinger. Den inneholder historier om hvordan en finner sin favorittbok, eller favorittbøker. Boken inneholder også historien om hvordan en fant flere av sine venner. Venner som får plass i hånda, i veska, i lomma. Som reiser billettfritt sammen med deg, hvor enn du skal

“Lesehistorier”, er en sterk, alvorlig, humoristisk, underholdende og litterær reise gjennom tekster fra flere kjente forfattere. Dette er et litterært mesterverk og en tankevekkende samling av noveller og dikt. Nils-Øivind Haagensen har sammen med flere forfatteren, laget en velskrevet tekstsamlingen. Forfatterne har bidratt med noveller og dikt som gjør at du får lov til å lese mer. Jeg har valgt å gi boken terningkast 4! Hver tekst har sin sjarm, men noen kan være mer langtrukken enn andre. Et mesterverk av en bok.

 

Bakside informasjon om boken:

“Hva leser favorittforfatteren din? Hvilke bøker har forma dem, inspirert dem, gledet dem, forarget dem? Når leser de? Hvor? Lesehistorier er en antologi om alle bøkene som betyr noe for oss – den første boka som brøt gjennom, inn til deg, og den som fikk deg til å forstå at det er en leser du er, historien om hvordan du fant favorittboka, eller favorittbøkene dine, er historien om hvordan du fant flere av dine beste venner. Venner som får plass i hånda, i veska, i lomma. Som reiser billettfritt sammen med deg, hvor enn du skal.”

 

Med nyttårshilsen

 

Kilder:

Flammeforlag.no. (2016). Lesehistorier. Lokalisert 02.01.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top