En samling av små og mellomstore tekster fra et stort utvalg norske og utenlandske forfattere!

Forlag: Flamme forlag

Sjanger: Tekster/Fortellinger/Noveller

Forfatter: Nils-Øivind Haagensen og redaksjonen

Sider: 256

Kilde: Pocket

Nils-Øivind Haagensen, har sammen med flere forfattere skrevet boken "Skrivehistorier". Dette er en velskrevet, underholdende, tankevekkende og humoristisk samling av flere tekster. Forfatteren gir oss gjennom 256 sider, flere sterke og fengende tekster innen alle sjangre.

Boken tar for seg spørsmål som, var det voldsomme ryggsmerter som gjorde at Lars Petter Sveen endelig klarte å bli forfatter, begynte virkelig Ruth Lillegravens Urd med at forfatteren kom over en eng av gule blomster og hvor mange ord tror du Jon Fosse fikk knota ned da han dro til Athen for å fullføre Stengd gitar?

Dette er bare noen av mange spørsmål som besvares i denne kunnskapsrike, tankevekkende, innholdsrike, underholdende og velskrevne boken. "Skrivehistorier", er en bok fullspekket med små og store tekster fra flere veletablerte forfattere. Dette er en litterær godbit som jeg har valgt å gi terningkast 5! En innholdsrik bok med flere sterke og fengende tekster. Et mesterverk av de sjeldne!

Bakside informasjon om boken:

"Var det voldsomme ryggsmerter som gjorde at Lars Petter Sveen endelig klarte å bli forfatter? Og begynte virkelig Ruth Lillegravens Urd med at forfatteren kom over en eng av gule blomster? Hvor mange ord tror du Jon Fosse fikk knota ned da han dro til Athen for å fullføre Stengd gitar? På hvilken måte er John Erik Rileys Heimdal, California venstrehåndsarbeid? Og hva var det som egentlig skjedde med Erlend Loe i studentavisa Under dusken som gjorde at han endelig fikk til en roman?"

Med bokhilsen fra Boktimmy

Kilder:

Flammeforlag.no. (2015). Skrivehistorier. Lokalisert 02.01.2017 på Internett http://shop.flammeforlag.no/products/skrivehistorier

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top