Guide til å bli en “Superstudent”.

Forlag: Universitetsforlaget

Sjanger: Studie/Faktabok

Forfatter: Olav Schewe

Sider: 208

Kilde: Innbundet

"Superstudent", er boken for deg som ønsker å lære mer effektivt og få bedre karakterer. Dette er en oppskrift og en guide til å lykkes som student.

Boken er skrevet av Olav Schewe og er delt inn i de tre delene. Der den første er lær effektivt (studieteknikk), den andre er prester optimalt (prøver og eksamen) og den tredje er tenk rett (motivasjon og mentalitet). Hver del inneholder en rekke råd og teknikker som du kan ta i bruk allerede fra dag én.

Her får du tips og råd fra kjente personligheter som Harald Rønneberg, Torbjørn Røe Isaksen og Selda Ekiz.

Dette er boken de fleste studenter vil ha god nytte av å lese. Den er motiverende, velskrevet, oversiktlig og brukervennlig. Bokens struktur og måten den er skrevet på, gjør den til en perfekt guide for studenten så vel som videregående eleven. Dette er en bok som både inspirerer og tilrettelegger for at leseren skal ha størst mulig utbytte.

"Superstudent", er en oppskrift på veien mot et bedre studieliv. Den er basert på råd fra ekte superstudenter, samt det beste fra over 40 bøker om det å studere smartere og oppnå gode resultater. Olav har selv gått fra å være en gjennomsnittselev til toppstudent ved hjelp av disse teknikkene. Her deler han alt du trenger å vite for at også du skal lykkes med studiene.

Dette er virkelig en nyttig bok. Den guider deg som student gjennom studielivet. "Superstudent", er full av nyttige tips og råd. Olav har laget en velskrevet veiledning for alle studenter. Det er lettlest og oppdelt i tre kategorier som hjelper studenter på veien mot bedre resultater. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 6! Ekstremt god hjelp i et hektisk studentliv.

Bakside informasjon om boken:

"Superstudent, er en helt ny type bok. Den er basert på råd fra ekte superstudenter, samt det beste fra over 40 bøker om det å studere smartere og oppnå gode resultater. Forfatteren har selv gått fra å være en gjennomsnittselev til toppstudent ved hjelp av disse teknikkene. Her deler han alt du trenger å vite for at også du skal lykkes med studiene."

Med bokhilsen

Kilder:

Universitetsforlaget.no. (2014). Superstudent. Lokalisert 21.12.2016 på Internett https://www.universitetsforlaget.no/nettbutikk/superstudent-uf.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top