En omfattende oversikt over uløste mordmysterier!

Forlag: Orage forlag

Sjanger: Kriminalitet/Historie/Samfunn/Fakta

Forfatter: Flere bidragsytere

Sider: 144

Kilde: Pocket

"Mordmysterier", er en omfattende oversikt over uoppklarte kriminelle saker. Her får leserne solid innsikt i gransking, åsteder og bevis. Dette er spennende, sjokkerende og dramatisk innblikk i historiske saker. Kriminalitet som har endret og satt dype spor i verdenssamfunnet.

Heftet gir oss kunnskapsrik og historisk oversikt over viktige saker som har preget verden gjennom tidene. "Mordmysterier", tar oss med gjennom flere kriminelle saker. Heftet inneholder flere bilder og illustrasjoner som hjelper oss med å forstå verdenshistorien bedre.

Bidragsyterne i dette heftet, gjør oss lesere bedre kjent med blant annet Jack the Ripper, bortføringen av Madeleine McCann, drapet av Tupac Shakur og Zodiac-morderen.

Gjennom 144 sider får vi en innføring i brutal, spennende, sjokkerende, dyster, mystisk og sprø kriminalitet. Dette er en kunnskapsrik godbit. Den gir leserne en sterkt og solid innblikk i en verden preget av kriminalitet. Jeg har valgt å gi dette heftet terningkast 4!

Bakside informasjon om boken:

"Vær med og grav i historiens mest omtalte uoppklarte mordmysterier! Se detaljerte beskrivelser av saker som:

Jack The Ripper

Bortføringen av Madeleine McCann

Drapet av Tupac Shakur

Zodiac-morderen

Tylenol-forgiftingen

Og mye, mye mer!"

Med litterær hilsen

Kilder:

Orage.no. (2016). Mordmysterier. Lokalisert 15.01.2017 på Internett https://www.orage.no/produkt/uloste-mordmysterier/

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top