En brutal og sjokkerende bok om seriemordere!

Forlag: Orage forlag

Sjanger: Kriminalitet/Samfunn/Historie

Forfatter: Flere bidragsytere

Sider: 124

Kilde: Pocket

"Seriemordere", gir leserne en ekstremt spennende og kunnskapsrik innsikt i historiens sykeste og farligste drapsmenn. Heftet gir leserne gjennom 124 sider brutale og sterke skildringer og beskrivelser.

Heftet gir oss oversikt over seriemordernes mørke verden. Vi får en omfattende innsikt og et solid innblikk i historiens drapsmenn. Mennesker som har endret verdenssamfunnet og kriminaliteten som har preget verden gjennom tidene.

"Seriemordere", inneholder flere intervjuer med drapsmennene, bilder fra åstedene, sakshistorikker og vitneforklaringer. Dette er en historisk oversikt.

Bidragsyterne gir oss forståelse for hva som får våre medmennesker til å begå så brutale forbrytelser, ofte mot vilt fremmede og uskyldige ofre. Noe av det interessante med seriemordere er å prøve å forstå hva som driver dem til å begå så grusomme handlinger: Er det arv eller miljø? Hva har skjedd i livet deres for å føre dem hit? Hvorfor gjør de det? Hvilken tilfredsstillelse finner de? Og hvordan klarer de egentlig å unngå pågripelse lenge nok til å drepe så mange, i noen tilfeller hundrevis?

Dette er et kunnskapsrik og litterært mesterverk. En sjokkerende, spennende og dyster oversikt over seriemordere som har preget verdenshistorien og det politiske bilde. Dette er en bok jeg har valgt å gi terningkast 4.

Bakside informasjon om boken:

"Seriemordernes mørke verden har fengslet oss i flere hundre år. For de fleste av oss er det umulig å forstå hva som får våre medmennesker til å begå så brutale forbrytelser, ofte mot vilt fremmede og uskyldige ofre. Noe av det interessante med seriemordere er å prøve å forstå hva som driver dem til å begå så grusomme handlinger: Er det arv eller miljø? Hva har skjedd i livet deres for å føre dem hit? Hvorfor gjør de det? Hvilken tilfredsstillelse finner de? Og hvordan klarer de egentlig å unngå pågripelse lenge nok til å drepe så mange, i noen tilfeller hundrevis?

Boka besvarer noen av disse spørsmålene og gir uhyggelige skildringer av disse personenes ondeste handlinger. Den er full av intervjuer med drapsmennene, bilder fra åstedene, sakshistorikker, vitneforklaringer og mye mer."

Med bokhilsen

Kilder:

Orage.no. (2015). Seriemordere. Lokalisert 15.01.2017 på Internett https://www.orage.no/produkt/seriemordere/

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top