Boken om hvordan en kan lykkes som jobbsøker!

Forlag: Universitetsforlaget

Sjanger: Jobb/Samfunnsbok

Forfattere: Sverre Haugen og Olav Schewe

Sider: 192

Kilde: Pocket

"Jobbsøkerkoden", er guiden for deg som skal lykkes på jobbmarkedet. Når en søker jobb har en bare ett mål, det å bli den utvalgte blant mange gode kandidater. I Sverre og Olav sin oppskrift, får du en konkret veiledning i hvordan du kan nå helt frem til et tilbud om jobb, basert på over hundre innspill fra norsk rekrutteringsbransje.

Forfatterne gir i denne boken konkrete tips og råd mot ansettelse. "Jobbsøkerkoden", er en konkret og velskrevet veiledning til forberedelsene, søknaden, CV-en og intervjuet i forkant av arbeidet. De forklarer hvordan du kan vise hvem du er på en måte som er troverdig. De forteller deg hva som skal til for å overbevise om at din kompetanse er relevant. Og de viser hvordan du kan formidle din erfaring på en måte som er klar og effektiv. Enten du søker din første eller femte jobb.

Boken er en guide i forhold til hva du skal legge merke til i en stillingsannonse, hvordan den som skal ansette deg tenker, hva som skal til for å lage en sterk CV og hvordan du skal skrive et overbevisende søknadsbrev.

Sverre Haugen og Olav Schewe har laget en velskrevet oppskrift til å lykkes på arbeidsmarkedet. Den er full av gode tips og råd. Boken er konkret, kunnskapsrik, solid, viktig, velskrevet og lettlest. Dette er virkelig boken folk kan dra nytte av. Jeg har valgt å gi "Jobbsøkerkoden", terningkast 5! En oppskrift som lar deg lykkes på arbeidsmarkedet.

Bakside informasjon om boken:

"Forfatterne av «Jobbsøkerkoden» veileder deg gjennom forberedelsene, søknaden, CV-en og intervjuet. De forklarer hvordan du kan vise hvem du er på en måte som er troverdig. De forteller deg hva som skal til for å overbevise om at din kompetanse er relevant. Og de viser hvordan du kan formidle din erfaring på en måte som er klar og effektiv. Enten du søker din første eller femte jobb, kan «Jobbsøkerkoden» lære deg:

– Hva du skal legge merke til i en stillingsannonse

– Hvordan den som skal ansette deg tenker

– Hva som skal til for å lage en sterk CV

– Hvordan du skal skrive et overbevisende søknadsbrev

– Hvilke intervjuspørsmål du bør forberede deg på

– Hvorfor du må bruke eksempler når du snakker om tidligere erfaring

– Hva du må tenke på når du får jobbtilbudet

Lykke til i jakten på en ny og spennende jobb!"

Med julehilsen fra Boktimmy

Kilder:

Universitetsforlaget.no. (2016). Jobbsøkerkoden. Lokalisert 21.12.2016 på Internett https://www.universitetsforlaget.no/nettbutikk/jobbsokerkoden-uf.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top