Forlag: Tigerforlaget

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Namra Saleem

 

Dato: 05.11.2016

 

Sider: 298

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“I morgen vi ler”, er en sterk, alvorlig, samfunns preget og aktuell debutant roman. Namra har skrevet en samtidsroman om forskjeller mellom mennesker, kulturer og religioner. Boken er fortalt gjennom en ung kvinnes tanker, syn og meninger. Dette er virkelig en roman du bør kaste deg over i høstmørket.

Namra Saleem, har skrevet en debutant roman med viktige samfunns spørsmål.

Den handler om Samina, som er på vei til foreldrene sine med sin fem år gamle datter Selma.

Samina har ikke sett foreldrene sine, siden de brøt med henne. Bruddet skjedde da de fikk vite at hun var blitt gravid med en ikke-muslimsk nordmann. Foreldrene fortalte andre pakistanere at datteren deres var død.

Hun har vokst og ser tilbake på alt som har vært og skjedd, blant annet i en videodagbok. Samina har bygget opp motet for å kvitte seg med fortiden i håp om at fremtiden skal bli bra.

Denne romanen gir leserne et sterkt innblikk i en ung kvinne som søke etter forsoning. Forsoning av fortiden. Boken tar et oppgjør med en kulturell holdning hun ikke tror på. Forfatteren forteller om hvordan kulturforskjeller er med å endrer en familie og en kvinne. Narma har virkelig skrevet en viktig og omfattende roman. Den er realistisk, alvorlig, sterk og rørende. Vi får en forestilling om hvordan forskjellige kulturer ser på mennesker.

“I morgen vi ler”, har jeg valgt å gi terningkast 5! En solid og kunnskapsrik roman om kultur forskjeller, syn på mennesket og endringer i samfunnet.

Les denne romanen, du vil ikke angre!

 

Bakside informasjon om boken:

“Samina er på vei til foreldrene sine med sin fem år gamle datter Selma. Hun har ikke sett dem siden de brøt med henne da de fikk vite at hun var blitt gravid med en ikke-muslimsk nordmann. Foreldrene fortalte andre pakistanere at datteren deres var død. Vi får et innblikk i en ung kvinnes søken etter forsoning, etter at hun har tatt et oppgjør med en kulturell holdning hun ikke tror på. Hun har vokst og ser tilbake på alt som har vært og skjedd, blant annet i en videodagbok. Samina har bygget opp motet for å kvitte seg med fortiden i håp om at fremtiden skal bli bra.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Tigerforlaget. (2016). I morgen vi ler. Lokalisert 05.11.2016 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top