Bli bedre kjent med Tesla grunnleggeren. En meget bra biografi!

Forlag: Vega forlag

Sjanger: Biografi

Forfatter: Ashlee Vance

Sider: 400

Kilde: Innbundet

 

Elon Musk, er nok et kjent navn for de fleste. Som Paypal, Tesla og SpaceX, grunnlegger regnes Musk som en av de rikeste og dyktigste investorene og grunnleggerne i verden. Biografien gir en eksklusiv tilgang til Musk. Forfatteren gir et undersøkende portrett av en sterk og dyktig visjonære forretningsmann. I denne boken informeres det om grunderens tøffe oppvekst i Sør-Afrika, jakten på suksess i Silicon Valley og de flere opp- og nedturene som har fulgt denne kontroversielle eventyrerens liv. Dette er biografien om en mann, en av verdens viktigste.

Gjennom 400 sider, tas vi med på en kunnskapsrik reise mot å lykkes. Vi blir i denne boken enda bedre kjent med Elon. Dette er et eksklusivt møte med en grunder som har oppnådd store teknologisk framtid. Et større geni skal du lete lenge etter. Boken forteller om en person rom forandret verden. En person som sendte sjokkbølger inn over industriverden. For en bok, anbefales på det sterkeste

Boken forteller som nevnt om mannen bak Tesla og hvordan han forandre verden. “Elon Musk”, forteller også hans store ønske om å erobre verdensrommet. Med en enestående evne til å tenke nytt og stort har Elon Musk sendt sjokkbølger inn i moderne industri og næringsliv.

Biografien om Tesla grunnleggeren, forteller også om teknologigründeren som investerer all sin energi og formue i å skape en fremtid like spektakulær som en science fiction-fantasi ? og som ikke er redd for å ofre vennskap på veien.

Vi blir med på en reise gjennom en manns tankegang og hans selskaper som Tesla Motors, SpaceX, PayPal og Solar-City. Musk har klart å revolusjonert bilindustrien, energiindustrien og kommersiell romfart. Selv om Musk har oppnådd flere av sine mål, stopper han ikke her. Han vil frakte mennesker i rør i 1600 kilometer i timen, bygge internett i verdensrommet ? og dø på Mars.

Dette er en eksklusiv biografi du bør få med deg. Boken er spennende, kunnskapsrik og full av tips og råd, Dette er sannheten om en ung mann som oppnådde alle sine mål. Den formidler en sterk fortelling om en av verdens viktigste menn, Boken forteller om Elon Musk, familien og hans tøffe oppvekst. Boken har jeg valgt å gi terningkast 5. Den er spennende, kunnskapsrik og full av illustrasjoner og bilder. Anbefales på det sterkeste.

 

Bakside informasjon om boken:

“Mannen bak Tesla vil forandre verden. Deretter vil han erobre verdensrommet. Med en enestående evne til å tenke nytt og stort har Elon Musk sendt sjokkbølger inn i moderne industri og næringsliv. I denne biografien blir vi kjent med teknologigründeren som investerer all sin energi og formue i å skape en fremtid like spektakulær som en science fiction-fantasi ? og som ikke er redd for å ofre vennskap på veien. Gjennom selskaper som Tesla Motors, SpaceX, PayPal og Solar-City har Musk revolusjonert bilindustrien, energiindustrien og kommersiell romfart. Men Musk stopper ikke her. Han vil frakte mennesker i rør i 1600 kilometer i timen, bygge internett i verdensrommet ? og dø på Mars.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder: 

Vegaforlag.no. (2016). Elon Musk. Lokalisert 05.11.2016 på internett http://www.vegaforlag.no/utgivelser/elon-musk/ 

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top