Enda en sterk bok om Finnmark under krigen!

Forlag: Kristiansen

Sjanger: Krigslitteratur/Historie

Forfatter: Roger Albrigtsen

Kilder: Innbundet

Roger Albrigtsen har skrevet en spennende bok om Finnmark under andre verdenskrig. Forfatteren har skrevet en gripende bok om mennesker som opplevde krigen i Finnmark. "Krigens vitner: Finnmark skjebner 1940 – 1945", er en sterk, kunnskapsrik og spennende bok om helter, ofre og traumatiske hendelser. Her kommer du tett inn på ofre som ble utsatt for grusomme handlinger.

Forfatteren tar oss med til tiden mellom 1940 og 1945. Frilansjournalist Roger Albrigtsen har gjort et imponerende arbeid med denne boken. Den er illustrert med bilder, og vi blir med på en litterær reise. Forfatteren har møtt mennesker som i denne boken deler sine minner med oss lesere.

Gjennom 25 historier med bilder, blir vi kjent med den brutale sannheten. Roger har imponert meg, og du kan virkelig glede deg til å lese denne boken. Mange av minnene er fra hendelser som fikk store følger for de involverte. Som leser opplever du i denne boken den urettferdige og voldelige behandlingen ofrene fikk.

Roger Albrigtsen har skrevet en bok du virkelig bør lese. Dette er sannheten om krigen i Finnmark, og du kan til tider føle tilstedeværelse. Forfatteren skildrer og beskriver hendelsene på en solid, interessant og fengende måte. Jeg tar av meg hatten, Roger kan skrive.

"Krigens vitner", får av meg terningkast 5! Kjøp boken og les den. En praktbok av de sjeldne!

Bakside informasjon om boken:

"I denne boken blir du kjent med noen av menneskene som opplevde krigen i Finnmark. Krig skaper bare unntaksvis helter . krig skaper ofre, krig skaper traumer. I arbeidet med denne boken har forfatter og frilansjournalist Roger Albrigtsen møtt mennesker som har delt minnene sine, noe som har resultert i 25 historier med bilder. Mange av minnene er fra hendelser som fikk store følger for de involverte. Det er med dyp respekt for opplevelsene deres denne boken er blitt til. Boken er tilegnet alle krigens vitner"

Med bokhilsen

Kilder:

Kristiansen. (2016). Krigens vitner. Lokalisert 08.12.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top