Spennende beretninger fra andre verdenskrig!

Forlag: Cappelen Damm

Sjanger: Krigslitteratur/Biografi

Forfatter: David Kinney og Robert K. Wittman

Sider: 448

Kilde: E- Bok

"Djevelens dagbok", handler om jakten på Alfred Rosenberg og det tredje rikets stjålne hemmeligheter. Dette er en kunnskapsrik, dyster og sterk bok. Forfatterne har skrevet en fascinerende og fengende bok.

Forfatterne gir oss i denne litterære godbiten, et nytt innblikk i samtalene og tankene til Hitler, Goebbles, Himmler og Göring.

Wittmann og Kinney tar oss med til andre verdenskrig og mørke sider ved nazistenes tredje rike. Forfatterne har skrevet en imponerende historisk bok.

Dette er en sensasjonelle bok og viser til funnet som er et unikt førstehåndsberetning fra andre verdenskrig.

Vi blir kjent med nazismens sjefideolog, Alfred Rosenberg. Boken tar for seg notatene hans fra 1934-1944. Forfatterne gir innblikk i samtaler med Hitler og Goebbles. Vi blir kjent med en annen side av Himmler og Göring. Aldri før har deres tanker om det jødiske spørsmål og planene for Sovjet etter den tyske invasjonen, fremstilt på en bedre måte.

"Djevelens dagbok", er en skremmende, spennende og sjokkerende beretning om Alfred Rosenberg. Vi blir blant annet bedre kjent med nazi Tyskland og de som styrte verden inn i andre verdenskrig.

Her blir den brutale sannheten lagt fram. Dette er en solid og sterk historie, som er samlet mellom to permer. Leserne blir med på en litterær reise tilbake i historien. Her blir jakten på Rosenbergs dagbok fremstilt på en dyster, dramatisk og sjokkerende måte.

Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 5!

Bakside informasjon om boken:

"Dette sensasjonelle funnet er en unik førstehåndsberetning fra andre verdenskrig! '

Alfred Rosenberg omtales som nazismens sjefsideolog, og notatene hans fra 1934-1944 gir et innblikk i samtaler med Hitler og Goebbles, Himmler og Göring, og tanker om det jødiske spørsmål og planene for Sovjet etter den tyske invasjonen.

Dette er også historien om den spennende jakten på Rosenbergs dagbok."

Med bokhilsen

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Djevelens dagbok. Lokalisert 09.12.2016 på Internett https://www.cappelendamm.no/_dokumentar/biografier/djevelens-dagbok-david-kinney-9788202446314

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top