Bli bedre kjent med Bruce Springsteen!

Forlag: Cappelen Damm

Sjanger: Biografi

Forfatter: Bruce Springsteen

Sider: 528

Kilde: E- Bok

"Born to run", er en ærlig biografi om en av verdens mest kjente artister. Boken tar for seg artistens oppvekst og liv. Dette et sterkt, solid, overraskende, sjokkerende, varmt og vakkert portrett av en av verdens kjendiser. Gjennom litt over 500 sider blir en bedre kjent med en åpen og kjærlig låtskriver. Her forteller Bruce om et liv med angst og problemer. Du følger ham fram mot suksess og blir bedre kjent med Springsteen som privat person.

Selvbiografien "Born to Run", gir sjokkerende og kunnskapsrike beskriver om Bruce Springsteen. Vi blir bedre kjent med artistens oppveksten i Freehold i New Jersey. Her legger Bruce fram, "poesi, fare og mørke” som ga ham næring til fantasien hans.

Levende forteller han om den ubendige trangen til å bli musiker. Gjennom litt over 500 sider, tar vi del i hans liv fra de første årene som bar-bandenes konge i Asbury Park til The E Street Bands tilblivelse og stigende suksess.

Bruce forteller for første gang, en ærlig historie om de personlige kampene som har inspirert ham til å skrive sine beste låter. Her avslører han hvorfor sangen "Born to Run" har langt dypere selvbiografiske lag enn vi tidligere har vært klar over.

Dette er en av de beste biografiene jeg har lest. Artisten gir oss et usminket og ærlig portrett av seg selv. Vi kommer nærmere ham personlig og privat. Jeg er meget imponert. Dette er en kunnskapsrik og interessant biografi. Den er fengende gjennom de litt over 500 sidene.

Bruce Springsteens biografi har jeg valgt å gi terningkast 5! Takk Bruce, for et varmt og åpent portrett.

Bakside informasjon om boken:

"I selvbiografien Born to Run beskriver Bruce Springsteen oppveksten i Freehold i New Jersey, blant ”poesi, fare og mørke” som ga næring til fantasien hans. Levende forteller han om den ubendige trangen til å bli musiker – fra de første årene som bar-bandenes konge i Asbury Park til The E Street Bands tilblivelse og stigende suksess. Hudløst og ærlig forteller han også for første gang om de personlige kampene som har inspirert ham til å skrive sine beste låter, og avslører hvorfor sangen "Born to Run" har langt dypere selvbiografiske lag enn vi tidligere har vært klar over."

Med bokhilsen

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Born to run. Lokalisert 09.12.2016 på Internett https://www.cappelendamm.no/_born-to-run-bruce-springsteen-9788202525538

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top