Bli bedre kjent med Amerikansk valgkamp i denne boken!

Forlag: Cappelen Damm

Sjanger: Politisk litteratur

Forfatter: Hallvard Notaker

Sider: 224

Kilde: Innbundet

Noe som vi i år har fått kjenne på, er valget i USA. Bli bedre kjent med valgkampen i Notakers kunnskapsrike bok: "Amerikansk valgkamp". Her blir vi kjent med den amerikanske politikk, teknologi, økonomi og historie. Boken er imponerende, spennende og sjokkerende. Det tegner et interessant bilde av USA!

Hallvard Notaker har skrevet en bok om hva verdens mektigste menneske. Vi blir kjent med et politisk felt av image, penger, organisasjon, mediestrategier, TV-reklamer, debatter, meningsmålinger og velgere. Boken tar opp fenomenet ”amerikansk valgkamp” og presenterer det på en skarp og underholdende måte. Dette er en solid, sterk og viktig introduksjon til mekanismene for moderne politikk.

"Amerikansk valgkamp", er en en bok du virkelig bør lese i høst. Boken tegner et bilde av moderne politikk. Den er fengende og kunnskapsrik. Notakers bok trekker linjer til den amerikanske historien. Vi får en innføring i økonomi og teknologi i USA. Dette er en imponerende bok om et eldre og moderne Amerika, der valgkampen er hovedtema for de godt over 200 sidene.

Jeg har valgt å gi Hallvard Notakers bok, terningkast 5! Anbefales på det sterkeste!

Bakside informasjon om boken:

"Hva løfter noen opp til å bli verdens mektigste menneske, mens andre etterlates som evige tapere? Notaker tar for seg det store politiske feltet av image, penger, organisasjon, mediestrategier, TV-reklamer, debatter, meningsmålinger og velgere – til sammen fenomenet ”amerikansk valgkamp”. En skarp, underholdende og tilgjengelig introduksjon til mekanismene for moderne politikk."

Med bokhilsen

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Amerikansk valgkamp. Lokalisert 04.12.2016 på Internett https://www.cappelendamm.no/_dokumentar/samfunn-og-debatt/amerikansk-valgkamp-hallvard-notaker-9788202367770

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top