Forlag: LIV forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Anette Moe

 

Dato: 03.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Anette Moe, har skrevet en skremmende, spennende og aktuell roman. “Tause Ofre”, er en litterær godbit. Den byr på sjokkerende og intense beskrivelser og skildringer. Anette har skrevet en roman om journalisten Fredrikke Sandøy. Den holder spenningen oppe fra første til siste. En roman av de sjeldne.

Romanen tar for seg ulykker som skjer i hjemmet. Vi blir tatt med til et samfunn der situasjoner skjer bak tildekkede vinduer og lukkede dører. For hvilke hemmeligheter skjuler menneskene som bor så tett innpå deg?

“Tause Ofre”, handler om Fredrikke Sandøy, som er en journalist som higer etter forandringer i livet sitt. I håp om mer frihet, flytter hun fra barndomshjemmet sitt i Søgne til en bygård i Kristiansand sentrum.

Det er vanskelig å stifte nye bekjentskap og Fredrikkes nye naboer er svært tilbakeholdne. Skjuler de noe?

Journalisten i henne vekkes, og det resulterer i at en trist historie til slutt rulles opp. Fredrikke blir stående ansikt til ansikt med sannheten.

Anette har skrevet en dyster, sjokkerende, skremmende, politisk og svært spennende roman. Vi blir med på en litterær reise, der menneskers sannhet legges fram på en fengende måte. Romanen er byr på imponerende skildringer. “Tause Ofre”, er en bok jeg virkelig kan anbefale. En prakt roman og en litterær godbit av de sjeldne.

Dette er en roman jeg har valgt å gi terningkast 5! Jeg er målløs, dette er en roman som vil sette dype spor i deg som leser. En fengende og politisk roman. WOW, for en roman! Gleder meg til å lese mer fra Anette i framtiden!

 

Bakside informasjon om boken:

“Det sies at de fleste ulykker skjer i hjemmet. Hva foregår egentlig bak tildekte vinduer og lukkede dører i ditt eget nabolag? Hvilke hemmeligheter skjuler menneskene som bor så tett innpå deg? Fredrikke Sandøy er en journalist som higer etter forandringer i livet sitt. I håp om mer frihet, flytter hun fra barndomshjemmet sitt i Søgne til en bygård i Kristiansand sentrum. Men kanskje er ikke dette en god løsning likevel? Det er vanskelig å stifte nye bekjentskap og Fredrikkes nye naboer er svært tilbakeholdne. Skjuler de noe Journalisten i henne vekkes, og det resulterer i at en trist historie til slutt rulles opp. Fredrikke blir stående ansikt til ansikt med sannheten”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). Tause ofre. Lokalisert 04.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top