Hårreisende spenning fra første til siste side!

Forlag: Liv forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: John Olav Oldertrøen.

 

Dato: 16.12.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

John Olav Oldertrøen er i høst aktuell med en ny hårreisende, fengende og underholdende fantasy roman for ungdom. “Belials inferno” er tittelen på hans nyeste utgivelse. Forfatteren byr på 349 sider med hardkokt spenning for ungdom. Han har tidligere utgitt øko fantasy romanen “Isilds vrede”, som du kan lese anmeldelse min av Her.

Forfatteren tar leserne med på et nytt eventyr, der Trym igjen har hovedrollen. Han er nå blitt kjæreste med Frida. Så en kveld forsvinner hun sporløst, og Trym skjønner etter hvert at det ikke er noen tilfeldighet. Dette henger sammen med hennes egenskaper som “halving”, og han er den eneste som kan redde henne. Frida har i mellomtiden havnet i året 1666, da den onde Belial er lensmann i bygda. Hans djevelske prosjekt er å samle alle halvinger fra alle steder og tider hos seg og utrydde dem, for slik å få mer makt, og nå mangler han bare Trym.

John Olav Oldertrøen har lagt en velskreven bok for ungdom. Når en først har startet å lese, er den vanskelig å legge fra seg. Selv om den først og fremst er egnet for ungdom, kan den anbefales for voksne også.

Forfatteren tar i denne romanen for seg diverse dilemma rundt liv og død. Dilemma som virkelig berører seg som leser. Gjennom realistiske og omfattende naturskildringer kan leserne til en hver tid føle tilstedeværelse.

Gjennom 349 underholdende sider, byr forfatteren på en omfattende veksling mellom Tryms og Fridas perspektiv. De to er villig til å går i døden for å redde sin egen framtid er det virkelig format over. De intense skildringene og sjokkerende beskrivelsene fører til en spennings ladd og fengende handling.

Oldertrøen’s nye roman handler først og fremt om liv og død. Forfatteren er dyktig til å skrive og jeg gleder meg til å lese flere fremtidige utgivelser fra denne forfatteren. Dette er en fantasy roman som virkelig kan anbefales.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Trym og Frida er kjærester, men en kveld forsvinner Frida sporløst, og Trym skjønner etter hvert at det ikke er noen tilfeldighet: Det henger sammen med hennes egenskaper som “halving” – og han er den eneste som kan redde henne. Frida har i mellomtiden havnet i året 1666, da den onde Belial er lensmann i bygda. Hans djevelske prosjekt er å samle alle halvinger fra alle steder og tider hos seg og utrydde dem, for slik å få mer makt — og nå mangler han bare Trym.”

 

Med julehilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2017). Belials Inferno. Lokalisert 16.12.2017 på Internett http://forlagshusetivestfold.no/belials-inferno-john-olav-oldertroen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top