Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Politikk/Historie

 

Forfatter: Bernhard L. Mohr

 

Sider: 256

 

Dato: 05.11.2017

 

Kilde: E-Bok

 

Selve anmeldelsen:

“Hvorfor stemmer russerne på Putin” er en lettlest, innholdsrik og kunnskapsrik beretning om den politiske utviklingen som har skjedd i Russland opp igjennom tidene. Bernhard L. Mohr har selv bodd i Russland og tar for seg et viktig spørsmål som han besvarer på en fengende og oversiktlig måte. Forfatteren tegner et solid, omfattende og innsiktsfull portrett om Putin’s stadig mer undertrykkende regime. Dette er en litterær godbit som virkelig kan anbefales.

Forfatteren flyttet i 2006 til Moskva. Han var en enslig nordmann i en russisk arbeidsplass. Det var en tid da mange enda anså at en demokratisk utvikling i Russland både var mulig og sannsynlig.

Ti år etter drar han tilbake for å møte de gamle kollegene for å få svar på det ene overskyggende spørsmålet.

Bernhard L. Mohr har med “Hvorfor stemmer russerne på Putin”, laget en velskrevet bok om samfunnet og politikken i Russland. Dette er en engasjerende og interessant bok om befolkningen i Russland, hvilken politisk retning de velger og hvordan de stiller seg ovenfor sin president Vladimir Putin. Jeg har lest flere bøker om Putin’s Russland, men Mohr har etter min mening skrevet den mest informative og beste utgivelsen. “Hvorfor stemmer russerne på Putin” er en politisk litteratur som virkelig kan anbefales.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“I 2006 flyttet forfatteren til Moskva – en enslig nordmann på en russisk arbeidsplass på en tid da mange ennå anså at en demokratisk utvikling i Russland var både mulig og sannsynlig. Ti år etter drar han tilbake for å møte de gamle kollegene for å få svar på det ene overskyggende spørsmålet: Hvorfor stemmer russerne på Putin? Hvorfor fortsetter de å støtte opp under et for vestlige øyne stadig mer undertrykkende regime?”

 

Med høst hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Hvorfor stemmer russerne på Putin. Lokalisert 05.11.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top