Forlag: Bastion

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Erica James

 

Dato: 02.08.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Erica James er i år aktuell med den nye romanen, “Lyden av en lerke”. James har tidligere utgitt “Alt i et øyeblikk”, som både var vakker, rørende og romantisk. Forfatteren kommer fra England og har vist sitt talent som forfatter gjennom et sterkt og unikt forfatterskap.

Romanen handler om Lizzie. Hun lever det glade liv i London. Så en dag snur tilværelsen brått. Med kjærlighetssorg og uten jobb må hun flytte hjem til moren på de engelske landsbygda.

På landsbygda tar hun motvillig en jobb på det lokale pleiehjemmet hvor hun dagdrømmer om livet som kunne vært. Helt til hun plutselig og bokstavelig talt snubler inn i livet til en fremmed. Det blir et uvanlig møte som gir ringvirkninger ingen av dem kunne ane.

Erica James har med “Lyden av en lerke” skrevet enda en bestselger. Dette er en hjertevarm, engasjerende, dramatisk, vakker og rørende roman. Erica James har laget en velskreven roman om kjærlighet, livet og alle dets små mirakler.

“Lyden av en lerke” er en alvorlig og tankevekkende roman. Forfatteren byr på en romantisk og tårevåt leseopplevelse som både til tider virker idyllisk og sterk. Erica James har igjen skrevet et litterært mesterverk som kan anbefales på det varmeste.

 

Mitt terningkast av boken:

–6

 

Bakside informasjon om boken:

“Lizzie lever det glade liv i London. Men en dag snur tilværelsen brått, og med kjærlighetssorg og uten jobb må hun flytte hjem til moren på de engelske landsbygda. Der tar hun motvillig en jobb på det lokale pleiehjemmet hvor hun dagdrømmer om livet som kunne vært. Helt til hun plutselig og bokstavelig talt snubler inn i livet til en fremmed. Det blir et uvanlig møte som gir ringvirkninger ingen av dem kunne ane … I sin bestselgende og rørende roman skriver Erica James hjertevarmt og engasjerende om kjærlighet, livet og alle dets små mirakler.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Bastionforlag. (2017). Lyden av en lerke. Lokalisert 02.08.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top