Velskreven spenning!

Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Val McDermid

 

Sider: 448

 

Dato: 03.08.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Val McDermid står bak flere spennende bestselgere. Med et solid forfatterskap har hun vist sitt talent som forfatter flere ganger. “Under overflaten” er etter min mening hennes beste roman til nå. Her viser hun igjen sitt talent som forfatter. Dette er en gripende, brutal og intens bok med Karen Pirie i hovedrollen.

Romanen starter med at en tenåring kolliderer i bilen han har stjålet og havner i koma. En rutinemessig DNA prøve, avslører en forbindelse til en gammel uløst drapssak.

Å finne svaret på denne gåten burde nå være en smal sak, men etterforsker Karen Pirie må snart innse at de nye sporene ikke er så nyttige som hun hadde håpet.

“Under overflaten” er en velskreven kriminalroman. Val McDermid har skrevet en realistisk og fengende roman. Forfatteren byr på oppsiktsvekkende beskrivelser og spennende skildringer. Dette er en fascinerende og nervepirrende roman som virkelig kan anbefales. Når en først har begynt å lese, er den vanskelig å legge fra seg før siste setning er lest.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Da en tenåring kolliderer i bilen han har stjålet og havner i koma, avslører en rutinemessig DNA-prøve en forbindelse til en gammel uløst drapssak. Å finne svaret på denne gåten burde nå være en smal sak, men etterforsker Karen Pirie må snart innse at de nye sporene ikke er så nyttige som hun hadde håpet.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

CappelenDamm. (2017). Under overflaten. Lokalisert 03.08.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top