Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Humoristisk litteratur

 

Forfatter: Lorelou Desjardins

 

Sider: 272

 

Dato: 06.05.2017

 

Kilde: E-Bok

 

Selve anmeldelsen:

“En frosk i fjorden” er den humoristiske og fengende boken om å bli norsk. Lorelou Desjardins er fransk og forteller om sitt forsøk på å bli norsk. Hun flytter til Norge og i denne boken blir leserne med på hennes reise.

En kunnskapsrik og gripende reise som preges av morsomme historier. Der forteller hun om sitt møte med nordmenn og norske vaner.

Hun tar norskkurs, drar på hyttetur, lærer å gå på ski, feirer 17. mai, går på julebord, forsøker å finne kjærligheten og å ha det koselig.

Forfatteren som driver den populære bloggen A Frog in the Fjord, har virkelig skrevet en lettlest og artig bok.

 

Min konklusjon av boken:

Lorelou Desjardins forteller i boken “En frosk i fjorden” sitt forsøk på å bli norsk. Forfatteren tegner et humoristisk bilde av Norge. Gjennom flere artige historier får leserne et innblikk i det som kjennetegner en nordmann.

Desjardins er fransk og driver den populære bloggen A Frog in the Fjord. Dette er en gripende, kunnskapsrik og lettlest bok, Lorelou reise mot å bli norsk.

Forfatteren byr på troverdige skildringer og underholdende beskrivelser av sine møter med nordmenn og norske vaner. Dette er en realistisk og fengslende bok. En satirisk bok som virkelig kan anbefales.

“En frosk i fjorden” er til tider langtrukken, men forfatteren presentere Norge på en idyllisk måte. Den inneholder humoristiske historier rundt norskkurs, hyttetur, ski, 17. mai, julebord og kjærligheten. Dette er en bok som kan få deg til å smile og le.

“En forsk i fjorden” er 272 sider med lettlest humor og kunnskapsrik underholdning. En godbit som virkelig bør oppleves. Dette er Norge sett gjennom en fransk kvinne, både ærlig, frisk og sterk.

 

Mitt terningkast av boken:

–4

 

Bakside informasjon om boken:

“Franske Lorelou Desjardins flytter til Norge og forsøker å bli norsk. I denne boka blir vi med på hennes reise, gjennom morsomme historier forteller hun om sitt møte med nordmenn og norske vaner. Hun tar norskkurs, drar på hyttetur, lærer å gå på ski, feirer 17. mai, går på julebord, forsøker å finne kjærligheten og å ha det koselig. Forfatteren skriver også den populære bloggen A Frog in the Fjord.”

 

Med humoristisk hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). En frosk i fjorden. Lokalisert 06.05.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top