Forlag: Ebokforlag

 

Sjanger: Roman/Spenning

 

Forfatter: Ellen Willadsen

 

Dato: 26.04.2017

 

Kilde: E-Bok

 

Selve anmeldelsen:

“Når Christine kommer til byen” er en gripende og dramatisk roman om en ung jente som har opplevd vold og mishandling. Ellen Willadsen handler om hvorfor behovet for hevn blir så avgjørende. Romanen handler om retten til å få være i fred. Willadsen har skrevet en realistisk roman.

Ellen sin roman handler om ondskap basert på en løgn er bakteppet i denne fortellingen.

“Unge Christine er en funksjonell og praktisk anlagt jente som rømmer hjemmefra sammen med katten Mio, som er hennes beste og eneste venn. Hun vet ikke hvor gammel hun er, hun kan ikke lese eller skrive, men hun har en plan. En analfabet har visse handikap i et land som Norge og ikke alt går som planlagt. Mye skjer og Christine tar en grusom hevn.”

 

Min konklusjon av boken:

Ellen Willadsen har laget en troverdig roman om en ung jente som opplever vold og mishandling. “Når Christine kommer til byen” er en skremmende realistisk roman. Forfatteren skildrer og beskriver handlingen, slik at leserne kan føle tilstedeværelse.

“Når Christine kommer til byen” er en tankevekkende og sår roman. Den er dyster og dramatisk på en og samme tid. Leserne vil til tider føle at romanen er langtrukken, men den holder spenningen oppe fra første til siste side.

Romanen beskriver et liv som blir ødelagt. Christine er romanens hovedperson. Hun er en funksjonell og praktisk anlagt jente som rømmer hjemmefra sammen med katten Mio, som er hennes beste og eneste venn. Hun vet ikke hvor gammel hun er, hun kan ikke lese eller skrive, men hun har en plan. En analfabet har visse handikap i et land som Norge og ikke alt går som planlagt. Mye skjer og Christine tar en grusom hevn.

Ellen Willadsen byr med denne romanen på dramatikk, spenning og intense beskrivelser. “Når Christine kommer til byen” er en tankevekkende og hjerteskjærende roman om et liv som faller i grus etter mishandling. Den er sjokkerende, spennende og skremmende. En av de sterkeste romanene, jeg har lest på lenge.

 

Mitt terningkast av boken:

–4

 

Bakside informasjon om boken:

En skrekkelig ondskap basert på en løgn er bakteppet i denne fortellingen. Unge Christine er en funksjonell og praktisk anlagt jente som rømmer hjemmefra sammen med katten Mio, som er hennes beste og eneste venn. Hun vet ikke hvor gammel hun er, hun kan ikke lese eller skrive, men hun har en plan. En analfabet har visse handikap i et land som Norge og ikke alt går som planlagt. Mye skjer og Christine tar en grusom hevn. Denne romanen handler ikke om vold og mishandling, men om en ung jente som har opplevd vold og mishandling, og hvorfor behovet for hevn blir så avgjørende. Det handler om retten til å få være i fred.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Ellenwilladsen.no. Når Christine kommer til byen. Lokalisert 26.04.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top