Forlag: LIV forlag

 

Sjanger: Ungdomsroman/Spenning

 

Forfatter: Lene Eriksen

 

Dato: 01.03.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Domens port”, er første bok i en ny norsk fantasy serie. Romanen er skrevet av debutant Lene Eriksen. Forfatteren har lagt et univers preget av havfruer, demoner, falne engler, huldere, vampyrer og hekser. Dette er en skremmende og spennende start på en serie jeg virkelig har troen på. Boken preges av hårreisende beskrivelser og skildringer. Det er vanskelig å ikke begeistres av Lene Eriksens roman.

Lene Eriksen har skrevet en ungdomsroman som handler om Boa. Hun oppdager at Ylva, hennes arvtager til å beskytte elementæråndene, er forsvunnet.

Hun søker etter svar og et drømme-varsel, en heksesabbat og en ung hulder bekrefter det hun frykter mest av alt. Ylva er bortført av Lucifer.

Boa må velge mellom å reise til farvann langt borte for å beskytte åndene eller forsøke å finne Ylva.

Dette er en ekstremt spennende debutroman. Lene Eriksen har laget en velskreven, intens og brutal roman. “Domens port”, handler om jakten etter porten til Helvete. Dette er en uhyggelig og dramatisk roman. Lene har skrevet en fantasy roman i verdensklasse. Handlingen som utspiller seg i denne romanen er både mørk og dyster. Dette er virkelig en fantasy roman jeg kan anbefale og jeg gleder meg virkelig til Lenes neste bok. Denne kvinnene har talent for fantasy sjangeren. Lene Eriksen fikk virkelig nakkehårene mine til å reise seg i løpe av romanen. Jeg er meget imponert over Lene sine beskrivelser og skildringer.

Jeg har valgt å gi denne romanen, terningkast 6! En av de beste fantasy bøkene jeg har lest på lenge. For en debut, dette lover godt for fremtidige romaner!

 

Bakside informasjon om boken:

“Boa oppdager at Ylva, hennes arvtager til å beskytte elementæråndene, er forsvunnet. Hun søker etter svar og et drømme-varsel, en heksesabbat og en ung hulder bekrefter det hun frykter mest av alt. Ylva er bortført av Lucifer. Boa må velge mellom å reise til farvann langt borte for å beskytte åndene eller forsøke å finne Ylva. Er det i det hele tatt mulig å finne porten til Helvete?”

 

Med litterær bokhilsen

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). Domens port. Lokalisert 01.03.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top