Ekstrem spenning om organtransplantasjon!

Forlag: Publica bok

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Kristine Lindhøy

 

Sider: 326

 

Dato: 14.04.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Organhøsteren” er en nervepirrende, skremmende, sjokkerende og realistisk kriminalroman. Den er skrevet av Kristine Lindhøy, som viser sitt talent som forfatter i denne hårreisende romanen.

Dette er en kriminalroman som kan gi deg som leser, frysninger lang ned over ryggen. Forfatteren byr på intense, gripende og brutale skildringer og beskrivelser gjennom hele romanen. Når en først har begynt å lese, er den vanskelig å legge fra seg.

Romanen begynner med at en seksåring forsvinner. Dette oppstår når moren, lar datteren leke ved lekeplassen i Sande sentrum. Alt skjer mens moren er på butikken og handler. Jenten lever med en alvorlig sykdom og har tidligere gjennomgått en lungetransplantasjon.

En uke senere blir enda et barn borte fra Konnerud barnehage. Det viser seg at hun har en lang sykdomshistorie og at hun ble nyretransplantert i treårsalderen. Jentene er avhengig av livsviktige medisiner i hverdagen, og tiden jobber mot dem på alle måter. Etterforskerne ved Sande lensmannskontor må etter hvert få hjelp av Kripos for å nøste opp i trådene

 

Min konklusjon av boken:

Kristine Lindhøy har skrevet en dramatisk og alvorlig kriminalroman. Den omhandler blant annet organdonasjon, sykdom og kidnapping.

Forfatteren går dypt inn i handlingen og beskriver alt ned i den minste detalj. Det er ingen tvil om at Lindhøy har hentet inspirasjon fra helsesituasjonen i Norge. Dette er en tankevekkende, nervepirrende og gripende leseopplevelse. En fascinerende og hårreisende kriminalroman, som virkelig gjør noe med deg som leser.

“Organhøsteren” er en hårreisende, skremmende og sjokkerende historie, samlet mellom to permer. En litterær reise du virkelig bør oppleve.

Kristine Lindhøy’s skildringer av miljøet, får leserne til å føle tilstedeværelse. Dette er en kriminalroman, som gir deg frysninger langt ned over ryggen. Den er dyster, brutal og intens. En kriminalroman som virkelig kan anbefales.

Lindhøy viser sitt talent som forfatter i denne ekstremt spennende kriminalromanen.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“En seksåring får lov til å være alene på lekeplassen i Sande sentrum mens moren er på butikken og handler. Når hun går for å hente datteren, er barnet sporløst forsvunnet. Førskolejenta lever med en alvorlig sykdom og har tidligere gjennomgått en lungetransplantasjon. En uke senere blir et annet barn borte fra Konnerud barnehage. Det viser seg at hun har en lang sykdomshistorie og at hun ble nyretransplantert i treårsalderen. Jentene er avhengig av livsviktige medisiner i hverdagen, og tiden jobber mot dem på alle måter. Etterforskerne ved Sande lensmannskontor må etter hvert få hjelp av Kripos for å nøste opp i trådene”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Publica Bok AS. (2015). Organhøsteren. 326 sider

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top