Forlag: LIV forlag

 

Sjanger: Selvhjelpsbok

 

Forfatterne: Geir Wigtil og Karianne Kalseth

 

Dato: 01.03.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Hvordan gi litt mer f*en” er en sterk og unik selvhjelpsbok. Den handler om det som skjer med oss dersom vi prøver å mestre livets utfordringer. Geir Wigtil og Karianne Kalseth hjelper leserne gjennom tider med grubling, stressing og bekymring.

Forfatterne har med denne boken laget en velskreven, humoristisk, omfattende og gripende oppskrift på å gjøre bevisste valg i livet.

“Hvordan gi litt mer f*en” handler om å bruke mindre tid og krefter på unødvenige faktorer som kan fremme stress momenter i livet. Dette er selvhjelpsbok som kan hjelpe deg gjennom vanskelige tider av livet.

Wigtil’s og Kalseth’s bok handler først og fremst om valg i livet. Dette er en komplekst og utfordrende oppskrift på å lykkes og oppnå mestring i livet. For slik alle vet, er det ikke alltid like lett å gi faen i bekymringer og hverdags stress. Forfatterne har skrevet en viktig og sterk bok om hvordan en skal unngå grubling, tankekjør og kritiske stemmer i livet.

Dette er en humoristisk, tankevekkende og sjokkerende bok om å oppnå mestringsfølelse i livet. Leserne får også innblikk i den normal psykologien ved det å være menneske. Geir Wigtil og Karianne Kalseth har med selvhjelpsboken “Hvordan gi litt mer f*en”, skrevet en bok som handler om hva som skjer med oss dersom vi prøver å mestre vanskelige situasjoner og problemer i livet. Dette er en selvhjelpsbok som virkelig kan anbefales.

Jeg har valgt å gi denne boken, terningkast 4.

 

Bakside informasjon om boken:

“Det er godt tenkt – men livet er ofte komplekst og utfordrende, og det er ikke alltid like lett å gi faen i bekymringer og hverdagsstress, grubling, tankekjør og sin egen indre kritiske stemme. Spørsmålet blir derfor: hva kan vi egentlig gi mer faen i? Og viktigst av alt: hvordan gjør vi det?

Denne boken handler om normalpsykologien ved det å være menneske. Den handler om hva som skjer med oss dersom vi prøver å mestre livets utfordringer gjennom å gruble på fortiden, stresse i nuet og bekymre oss for morgendagen, og om hvordan vi kan ta mer bevisste valg om hva vi trygt kan bruke mindre tid og krefter på.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2017). Hvordan gi litt mer f*en. Lokalisert 02.03.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top