Forlag: LIV forlag

 

Sjanger: Fantasyroman/Kriminalroman

 

Forfatter: Ellen E Fossum

 

Dato: 25.02.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Drømmevokteren” er en ekstremt spennende fantasy roman. Ellen E Fossum har laget en velskreven roman om ydmykhet, mot og kjærlighet. Forfatteren tar for seg hvordan en kan redde en hel verden fra å gå til grunne. Dette er en mystisk, skremmende og dramatisk bok for både ungdom og voksne.

Fantasy romanen handler om et barn som våkner opp i en grøft i en by. Barnet er helt alene og uten minner om hvem han er eller hvor han kommer fra.

Orian vokser opp i en verden som er fremmed og overveldende, i en kropp som virker ukjent og med et sinn som ikke finner ro. Hans søken etter svar sender ham på en reise bortenfor tid og rom, til et rike med monstre og mennesker, magiske vesener og dystre hemmeligheter.

Mens hukommelsen hans sakte vender tilbake, begynner han å forstå at skjebnen til landet Emineo er knyttet tett sammen med hans egen og med de mystiske drømmevokterne.

Ellen E Fossum har skrevet en mystisk og dramatisk roman. En bok som til tider kan få nakkehårene til leserne å reise seg. Den er skremmende og brutal. Forfatteren sjokkerer flere ganger med sine dystre og tankevekkende beskrivelser og skildringer. “Drømmevokteren” er noe unikt og helt spesielt. En bok som virkelig kan anbefales.

Jeg har valgt å gi denne fantasy romanen, terningkast 4! Imponerende og spennende, men til tider langtrukken!

 

Bakside informasjon om boken:

“Et barn våkner opp i en grøft i en by, alene og uten minner om hvem han er eller hvor han kommer fra. Orian vokser opp i en verden som er fremmed og overveldende, i en kropp som virker ukjent og med et sinn som ikke finner ro. Hans søken etter svar sender ham på en reise bortenfor tid og rom, til et rike med monstre og mennesker, magiske vesener og dystre hemmeligheter. Mens hukommelsen hans sakte vender tilbake, begynner han å forstå at skjebnen til landet Emineo er knyttet tett sammen med hans egen – og med de mystiske drømmevokterne.”

 

Med spennende hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). Drømmevokteren. Lokalisert 25.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top