En sterk bok om å finne sin egen identitet!

Forlag: Cappelen Damm

Sjanger: Biografi

Forfatter: Sophie Elise Isachsen

Sider: 240

Kilde: E- Bok

"Forbilde", er en biografi om og av Sophie Elise Isachsen. Dette er en gripende, sterk, inspirerende, åpen, tankevekkende, dyp og dyster bok, om å finne sin egen identitet.

Sophie har skrevet en ungdomsbok, om å leve med usikkerhet, problemer og komplekser. Boken handler også om det å forsøket å falle til ro som mennesket. Biografien handler om ungdommers flere sider og hvordan oppleve god harmoni. Sophie, som er blogger setter ord på hverdagslige situasjoner og gir oss en spennende innsikt i sitt innholdsrike liv.

Forfatteren gir leserne oppskriften på hvordan en person kan få og oppleve et bedre liv. "Forbilde", tar for seg hvordan ungdommers liv preges av blant annet mobbing og angst. Forfatteren tar utgangspunkt i egne opplevelser og sitt eget liv. Dette er en oppskrift på hvordan en kan klare seg gjennom problemer.

Biografien gir leserne, innblikk i sitt liv og hva som har preget hennes oppvekst og ungdomstid. Som blogger, setter hun seg inn i hverdagslige problemer og gir oss oppskriften på hvordan en skal klare å fikse opp problemer som preger ungdommers liv.

"Forbilde", er en velskrevet biografi. Gjennom 240 sider blottlegger forfatteren seg om sin usikkerhet. Hun forteller åpent om plastiske operasjoner, selvskading, abort, mobbing og pillemisbruk. Sophie setter sterke ord på problemene og gir oss innsikt i et liv med problemer. "Forbilde", er en inspirerende og fengende biografi. Jeg har valgt å boken terningkast 5!

Bakside informasjon om boken:

"Forbilde er en bok om å finne sin egen identitet, om å leve med usikkerhet og komplekser, og forsøke å falle til ro med at man som menneske har flere sider, og at disse ikke nødvendigvis er i harmoni med hverandre. Sist men ikke minst er det et bok om å bli nettopp et forbilde, og hva slags ansvar man da har for de valgene man tar i eget liv."

Med bokhilsen

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Forbilde. Lokalisert 05.01.2017 på Internett https://www.cappelendamm.no/_dokumentar/biografier/forbilde-sophie-elise-isachsen-9788202511678

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top