Bok om et Europa i dramatisk endring!

Forlag: Dreyer Forlag

Sjanger: Historie/Politikk

Forfatter: Asle Toje

Kilde: Pocket

Asle Toje har skrevet en tankevekkende, dramatisk og sjokkerende bok om demokrati. "Rødt, hvitt og blått", tar oss med på en reise gjennom Europa og Norge. Den setter fingeren på det europeiske demokrati. Asle har skrevet en politisk og historisk bok. Den trekker viktige linjer mellom vår frihet, likhet og brorskap. Dette er en tragisk, sterk, vitenskapelig og interessant bok om Europas fortid, nåtid og fremtid. Toje tar opp tematikken rundt politisk demokrati. Denne boken kan virkelig anbefales.

Boken handler om et Europa i en brytningstid. Den tar for seg et kart, som stemmer dårlig overens med terrenget. De arvede sjablongene, begrepene som vi har brukt til å forstå vår samtid med dekker bare deler av dagens virkelighet.

Den handler om resultatet av viktigste trender som utspiller seg bortenfor det offentlige ordskiftet. Vi blir kjent med effektene som gjorde arbeidsklasse om til trygdekassen. Asle gjør oss bevist på hvordan islam styrkes når kristendommen svekkes. Boken tar for seg Europa som et arbeidsmarked. Toje forteller hvorfor multikulturalismen så farlig og hvorfor det vokser nye høyrepartiene seg sterke i Europa.

Dette er en solid bok om demokrati og politikk. Den ha fler om hvor viktig europeiske land er for det politiske organet. Boken er tankevekkende, sjokkerende, spennende og kunnskapsrik. Vi blir bedre kjent med Europa som arbeidsmarked. Toje har skrevet en historisk og viktig bok, som jeg har valgt å gi terningkast 4!

Bakside informasjon om boken:

"Europa er inne i en brytningstid. Kartet stemmer dårlig overens med terrenget. De arvede sjablongene, begrepene som vi har brukt til å forstå vår samtid med dekker bare deler av dagens virkelighet. Resultatet er at mange av de viktigste trendene utspiller seg bortenfor det offentlige ordskiftet: Hvilken effekt hadde det at arbeiderklasse ble trygdeklasse? Hvorfor styrkes islam når kristendommen svekkes? Har det noe å si at Europa ikke gjør plass til de unge i arbeidsmarkedet? Hvorfor er multikulturalismen så farlig? Hvorfor vokser de nye høyrepartiene seg sterke i Europa – og hvor har det blitt av sosialismen? Dette er spørsmål som Asle Toje tar opp i denne boken."

Med bokhilsen

Kilder:

Dreyersforlag.no. (2015). Rødt, hvitt og blått. Lokalisert 11.12.2016 på Internett http://www.dreyersforlag.no/rodt-hvitt-aamp-blatt.5612125-369883.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top