En velskrevet faktabok om klokker!

Forlag: Jæren forlag

Sjanger: Faktabok/Klokker

Forfatter: Ivar Hauge Line

Kilde: Innbundet

Endelig er oppfølgeren til "Alltid Velkledd" her. I Volum to, bygger Ivar Hauge Line videre på samme konsept som den første. Volum en ble en stor suksess. Oppfølgeren er en lekker bok, som byr på oversikten over klokker som brukes av militæret, regatta, seilerklokker, tekniske og kompliserte klokker. Forfatteren har laget en velskrevet, rå og rikt illustrert bok om klokker.

Ivar Hauge Line, forteller med denne boken om de ørsmå tannhjul og millimetermekanikk. "Alltid Velkledd – Volum 2", er et litterært mesterverk. Forfatteren tar leserne med på en reise gjennom armbåndsurets historie. Boken er rikt illustrert med bilder av klokker og reklame rundt klokker.

Dette er en omfattende og kunnskapsrik bok om klokker. Forfatteren begynner med å forteller oss hvorfor vi skal ha klokke og hvordan vi skal finne det perfekte armbåndsuret. Videre tas leserne med på en oversikt over flere klokker som både har stor betydning for fortid og nåtid. Forfatteren har skrevet en kunnskapsrik og fengende bok om klokker. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 5!

Bakside informasjon om boken:

"Fasineres du av ørsmå tannhjul og millimetermekanikk? Liker du å ta deg godt ut? Ser du på klokken før skoene, når du treffer nye mennesker? Eier du et armbåndsur? Lurer du på hva klokken er? Gratulerer! Dette er boken for deg.

Første bok av Alltid velkledd er blitt en stor suksess og er også utgitt på engelsk. Nå kommer oppfølgeren."

Med bokhilsen fra Boktimmy

Kilder:

Jarenforlag.no. (2016). Alltid Velkledd Volum 2. Lokalisert 08.01.2017 på Internett https://www.jarenforlag.no/boker/alltid-velkledd-volum-2.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

2 thoughts on “En velskrevet faktabok om klokker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top