Forlag: Goliat forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Ingrid Hedström

 

Dato: 02.12.2016

 

Sider: 377

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Bivirkning”, er første bok i serien om diplomaten Astrid Sammils. Dette er en intens, spennende, sterk og solid historie som formidles mellom to permer. Romanen inneholder politiske hendelser som både er rystende, sjokkerende og brutal. Ingrid Hedström har skrevet en litterær godbit.

WOW, for en bok. Handlingen er lagt til år 1978. Da er den 13 år gamle Mikael Granberg, ut å går fra sitt hjem i Dalarna for å hente ved. Han kommer aldri tilbake og politiet finner ingen spor.

Tretti år senere har diplomaten Astrid Sammils søkt tilflukt i barndomshjemmet i Dalarna etter en uheldig jobbhendelse. Blant sin avdøde onkel Lars’ eiendeler finner hun en lue hun vet har tilhørt Mikael. Hun nekter å tro at onkelen hennes har hatt noe å gjøre med Mikaels forsvinning og bestemmer seg for å finne ut sannheten.

“Bivirkninger”, er politisk roman som holder spenningen oppe fra første til siste side. Ingrid har skrevet en solid start på et litterært eventyr. Romanen byr på sjokkerende beskrivelser og dystre hendelser. Hedström har skrevet en fantastisk historie mellom to permer. Dette er en roman jeg har valgt å gi terningkast 6.

For en bok, for et plott og for en sterk start på en ny litterær serie. En fantastisk historie som formidles gjennom 377 sider. Virkelig å anbefale!

 

Bakside informasjon om boken:

“Året er 1978 og 13 år gamle Mikael Granberg går ut fra sitt hjem i Dalarna for å hente ved. Han kommer aldri tilbake og politiet finner ingen spor. Tretti år senere har diplomaten Astrid Sammils søkt tilflukt i barndomshjemmet i Dalarna etter en uheldig jobbhendelse. Blant sin avdøde onkel Lars’ eiendeler finner hun en lue hun vet har tilhørt Mikael. Hun nekter å tro at onkelen hennes har hatt noe å gjøre med Mikaels forsvinning og bestemmer seg for å finne ut sannheten.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Goliatforlag. (2016). Bivirkning. Lokalisert 02.12.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top