FORFØRT:

Forlag: Lyst forlag/ved Forlagshuset i Vestfold

 

Sjanger: Erotikk

 

Forfatter: May Britt Stendal

 

Sider: 341

 

Terningkast: 5

 

Dato: 16.07.2020

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

Årlig kommer jeg over erotiske romaner som gir mersmak allerede fra første side, leseopplevelser som rett og slett er helt utenom det vanlige og som skiller seg ut i mengden av elendig erotikk.

Jeg leser mye erotikk i løpet av et år, og prøver å sluke alt som gis ut innen sjangeren. Mange av bøkene er helt bak mål, helt uten handling og helt uten innhold. De har tynne historier og et meget dårlig språk. Noen er samtidig så kjedelig at jeg opptil flere ganger gisper av kjedsomhet. De gangene jeg møter på forferdelig erotikk, prøver jeg å kompansere det med en annen bok. Det er som om du drikker en dårlig alkoholholdig drikke, og må ha noe du liker ved siden av for å få ned den grusomme alkoholholdige drikken.

Da jeg i 2017 leste May Britt Stendals debut “Fristet“, var dette en forfatter jeg virkelig fikk lyst til å følge videre. Nå tre år etter, har jeg klart å forfatte en anmeldelse, av det jeg vil si er noe av det beste innen erotisk litteratur jeg har lest noen sinne. Den får “Fifty Shades Of Grey” til å virke barnselig og “Calender Girl” til å være fattigslig. Dette er ikke bare en erotisk opplevelse, den inneholder også en moral og det er en mening med historien. Noe også Stendal scorer på, er språket. “Forført” er en meget bra skrevet bok, teksten flyter lett og språket er godt. Dette er en forfatter som har lagt mye i historien, for å skrive en fengende historie.

I andre bok av denne erotiske triologien, som får “Fifty Shade Of Gray” til å virke barnselig, følger vi Eilin og de involvere i hennes utfordringer både på jobb og privat. Vi følger forholdet til den sjarmerende mannen Leander. Han er vakker, gir henne seksuelle nytelser og vekker følelser hun ikke kan tøyle. Men er han villig til å gi henne det hun trenger, og hva skjer når Eilins sjalu kollega gjør alt for å ødelegge.

“Forført” har en handling som også inneholder et snev av spenning. Den har et budskap oppi alle seksuelle beskrivelser og har en handling som virkelig setter dypt spor i deg. May Britt Stendal er en forfatter dere bør sjekke ut, det er milde seksuelle skildringer, men et plott som er god litterær føde for leserne. Så Stendal har skrevet erotikk det er en mening med å lese, sammenliknet med andre forfattere innen sjangeren, som skriver såpass dårlig at det er latterlig å lese, og en utfordring å fortære.

 

Bakside informasjon om boken:

“Eilin og involveres i hennes utfordringer både på jobb og privat, og ikke minst følger vi forholdet til den sjarmerende mannen Leander. Han er vakker, gir henne seksuelle nytelser og vekker følelser hun ikke kan tøyle. Men er han villig til å gi henne det hun trenger? Og hva skjer når Eilins sjalu kollega gjør alt for å ødelegge?”

 

Med sommerhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). Forført. Lokalisert 16.07.2020 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top