Ny helg, nye episoder av “Digi-forfatterintervju i landsbyen”, helgen avslutter med ungdom- og krimbokforfatter Thomas Enger

Tjuesjette forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Thomas Enger:

Han har jobbet som journalist før han brakdebuterte med kriminalromanen «Skinndød» i 2010. Dette var den første i en serie på fem bøker om journalisten Henning Juul. Enger har også skrevet ungdomsromaner som begge har mottatt den gjeve U-prisen.

 

Engers bøker er solgt til over 30 land. I 2018 skrev han sommerens krimsensasjon, «Nullpunkt» sammen med forfatter kollega Jørn Lier Horst.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Thomas Enger

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

Håper dere nyter sommeren, det var siste forfatter ut for denne helgen, men ikke fortvil. Neste helg er det nye forfattere som skal intervjues. Så gled dere!

 

Det ligger mye arbeid bak disse intervjuene, så om du har lyst, er det kjekt om du abonnerer på denne YouTube-kanalen. På gjensyn!

 

Mvh. Simen “Boktimmy Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top