Nervepirrende, men langdryg!

Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Thriller

 

Forfattere: Greer Hendricks og Sarah Pekkanen

 

Sider: 384

 

Dato: 29.07.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

«Kvinnen i midten» skrevet av Greer Hendricks og Sarah Pekkanen er en spennende, hårreisende, nervepirrende og noe langdryg thriller om sjalusi, skilsmisse og ekteskap. Vell vell, jeg sier ikke dette er en elendig bok, men ble litt skuffet over hvor langtrukken den til tider kunne være. Forfatterne skriver bra, og byr gjennom 384 sider på hårreisende underholdning, realistisk dramatikk og troverdig skildringer. «Kvinnen i midten» er et sjalusi drama mellom to kvinner og en mann. Men som sagt, det som trekker denne boken ned i min vurdering er at den til tider er langdryg.

Leserne blir kjent med Vanessa, som er nylig forlatt av ektemannen Richard, til fordel for en yngre kvinne. Richard er nå forlovet med Nellie, og Vanessa er sjalu og besatt av den nye kvinnen. Og av tanken på for enhver pris å forhindre ekteskap mellom dem. I hvert fall virker det sånn. Når du begynner å lese denne boken – den sjalu ekskonas historie om mannen og hans nye kvinne – så kommer du til å tro at du skjønner opplegget. Men så er det ting kanskje annerledes … veldig annerledes.

Positivt med denne boken er at mye av handlingen skjer uventet. Slike momenter i en bok, liker jeg innmari godt. Noe som Greer Hendricks og Sarah Pekkanen viser de kan, er å tegne et detaljerte bilde av ekteskapsproblemer og skilsmisse. Forfatterne er også dyktige til å skrive om sjalusi som ofte oppstår når den ene parten finner seg en ny. Selv om jeg er kritisk til denne boken, så er den vell verd å lese. For selv om den til tider er langdryg, så byr forfatterne på dramatikk og spenning av ypperste klasse. Jeg håper forfatterne kommer med ny bok snart, for potensiale for skriving har de, men kanskje de bør korte inn handlingen litt.

 

Mitt terningkast av boken:

—3

 

Bakside informasjon om boken:

«Vanessa er nylig forlatt av ektemannen Richard, til fordel for en yngre kvinne. Richard er nå forlovet med Nellie, og Vanessa er sjalu og besatt av den nye kvinnen. Og av tanken på for enhver pris å forhindre ekteskap mellom dem. I hvert fall virker det sånn. Når du begynner å lese denne boken – den sjalu ekskonas historie om mannen og hans nye kvinne – så kommer du til å tro at du skjønner opplegget. Men så er det ting kanskje annerledes … veldig annerledes.»

 

Med sommerhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2018). Kvinnen i midten. Lokalisert 29.07.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top