Romantisk spenning!

Forlag: Bazar

 

Sjanger: Kjærlighetskrim

 

Forfatter: Anna Ekberg (Pseudonym for forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich)

 

Sider: 400

 

Dato: 06.08.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Den hemmelige kvinnen” er en såkalt kjærlighetskrim. Den er skrevet av Anna Ekberg som er pseudonym for forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. “Den hemmelige kvinnen” er en intens, brutal, harmonisk og romantisk roman.

Romanen handler om Louise. Hun lever et liv i harmoni med sin store kjærlighet, Joachim. Så dukker det opp en fremmed mann som påstår at han er Louises ektemann og far til hennes barn.

Det viser seg at Louise slett ikke heter det, men Helene. Hun er mor til to og arving til et forretningsimperium. Men hun lider av hukommelsestap. Nå må hun forsøke å avdekke sannheten om natten for tre år siden, da hun forsvant og alt forandret seg.

Innen kriminallitteraturen er kjærlighetskrim en helt ny sjanger. I “Den hemmelige kvinnen” byr forfatterne på gripende spenning fra første til siste side. Den inneholder realistiske skildringer og dystre beskrivelser. Louise har hukommelsestap og lever plutselig med to identiteter når sannheten kommer fram for en dag. Dette er en mystisk, skremmende og sjokkerende kriminalroman. En litterær godbit som virkelig kan anbefales!

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Louise lever et harmonisk liv med sin store kjærlighet, Joachim. Så dukker det opp en fremmed mann som påstår at han er Louises ektemann og far til hennes barn … Det viser seg at Louise slett ikke heter det, men Helene. Hun er mor til to og arving til et forretningsimperium. Men hun lider av hukommelsestap. Nå må hun forsøke å avdekke sannheten om natten for tre år siden, da hun forsvant og alt forandret seg.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Bazarforlag. (2017). Den hemmelige kvinnen. Lokalisert 06.08.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top