hits

Kunnskapsrik spørsmåls bok om andre verdenskrig!

Forlag:

Commentum forlag

Sjanger:

Quiz/Historie/Andre verdenskrig

Forfatter:

Jack Rostøl

Nils Helge Amdal

Sider:

192

Dato:

19.12.2017

Kilde:

E-Bok

Selve anmeldelsen:

Jack Rostøl og Nils Helge Amdal er i høst aktuell med den kunnskapsrike spørsmåls boken "Quisling og andre quiz-ting". Gjennom 900 spørsmål og svar tegner forfatterne et oversiktlig, omfattende, underholdende og solid bilde av andre verdenskrig.

Leserne kan gjennom nærmere 200 sider teste sin kunnskap om den fem års lange krigen. Forfatterne har delt boken opp i kategorier som blant annet kjente krigs personlige, fiender, helter, hendelser og årstall. Forfatterne har også en kategori som inneholder bilder og spørsmål rundt bildene. Dermed får leserne et større innblikk i andre verdenskrig.

Jeg har lest mange quiz bøker, men det er ingen tvil om at dette har blitt min favoritt. Forfatterne er kjent for flere spennende og interessante utgivelser om andre verdenskrig. Dette er en underholdende og fengende quiz bok som fort kan bli en slager for den historie interesserte. For har du interesse for krig, ja da er dette en bok midt i blinken for deg.

Mitt terningkast av boken:

--5

Bakside informasjon om boken:

"Test dine kunnskaper om 2. verdenskrig. Jack Rostøl og Nils Helge Amdal har samlet 900 spørsmål og svar om krigen i denne artige quizboken."

Med julehilsen fra Boktimmy!

Kilder:

Jack Rostøl og Nils Helge Amdal. (2017). Quisling og andre quiz-ting. Commentum forlag: Oslo. Lokalisert 19.12.2017.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar