hits

Knausgård intervjuet nevrokirurgen Henry Marsh, et interessant foredrag

Karl Ove Knausgård bidrar med flere foredrag i årets festival. Allerede første dag, den 14. September, intervjuet han nevrokirurgen Henry Marsh. En av verdens mest berømte kirurger. Intervjuet hadde en varighet på 1 time, noe som kunne vart lengre etter min mening. Dette var et interessant og kunnskapsrikt foredrag.

nevrokirurgen Henry Marsh, fortalte fra sitt arbeid som hjerne og nevrokirurg og leste i 15 minutt fra sin bok "Do no harm: stories of life, death and brain surgery". Dette var en sterk, kunnskapsrik og rørende fortelling. En bok som i disse dager også er gitt ut på norsk under tittelen: "Gjør ingen skade". Anbefales sterkt til alle som interesser seg for slik litteratur.

I boken "Do no harm: stories of life, death and brain surgery", kommer du tett innpå et av verdens mest respekterte og sterkeste yrke. Romanen er skrevet av en forfatter som har høy kompetanse på området. En bok som virkelig får deg til å tenke. En sterk stemme innen helse. En praktbok, som både er interessant og kunnskapsrik.

Henry Marsh fortalte også om sitt arbeid som nevrokirurg i det tidligere Sovjetunionen, primært i Ukraina. Et meget interessant og krevende yrke etter hans mening og erfaringer.

Foredraget ble holdt på Engelsk!

Med vennlig hilsen Boktimmy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar