Forlag: Commentum forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Egil Foss Iversen

 

Dato: 22.01.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Dødelig virus”, er en ekstremt spennende roman. Egil Foss Iversen byr på en skremmende realistisk handling. Forfatteren har laget en velskrevet roman om et virus fra andre verdenskrig som blir stjålet fra en gruve i Norge. Romanen er spennende fra første til siste side. Igjen blir vi med på et intens, dramatisk og historisk eventyr med Major Cato Iversen fra Forsvarets etterretningsorganisasjon.

Cato, tror ikke det er en tilfeldighet at viruset forsvinner samtidig som hans forlovede, virolog Sophie Larsen, er i Tyskland for å delta i et hemmelig forskningsprosjekt. Når han ikke får kontakt med henne, bestemmer han seg for å reise til Tyskland for å finne henne og det muterte viruset før det ender i en katastrofe verden ikke har sett maken til.

Egil Foss Iversen, har med denne romanen skrevet spenning i verdensklassen. Den er både mystisk, skremmende og sjokkerende. Boken preges av historie fra fortid og nåtid. Dette er et realistisk mesterverk. En prakt roman, som rommer spenning fra første til siste side. En fengende godbit av en roman.

“Dødelig virus”, er virkelig en roman jeg kan anbefale. Jeg har valgt å gi boken terningkast 6! WOW, for en intens kriminalroman. Meget imponerende!

 

Bakside informasjon om boken:

“Et dødelig virus fra andre verdenskrig blir stjålet fra en gruve i Norge. Major Cato Iversen fra Forsvarets etterretningsorganisasjon tror ikke det er en tilfeldighet at viruset forsvinner samtidig som hans forlovede, virolog Sophie Larsen, er i Tyskland for å delta i et hemmelig forskningsprosjekt. Når han ikke får kontakt med henne, bestemmer han seg for å reise til Tyskland for å finne henne og det muterte viruset før det ender i en katastrofe verden ikke har sett maken til.”

 

Med spennende hilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Commentum.no. (2016). Dødelig virus. Lokalisert 22.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top