Bli bedre kjent med Norge!

Forlag: Figenschou

Sjanger: Historisk litteratur/Faktabok/Kart/Barnelitteratur

Forfatter: Tora Marie Norberg

Kilde: Innbundet

Tora Marie Norberg har skrevet en humoristisk, kunnskapsrik og interessant kartbok. "Jeg elsker Norge", tar leserne med på en reise på tvers av landet. Her fortelles historier fra hele landet vårt. Tora har skrevet en kartbok uten om det vanlige. Den avsluttes med spørsmål og svar. Her blir du kjent med alle fylker og byer i Norge. Du blir blant annet kjent med befolkningen. Boken gir både store og små kjennskap til landet de bor i.

"Jeg elsker Norge", er en vakker, humoristisk og rikt illustrert bok. Med Norgesquiz, får du en oppsummering av landet. Jeg har valgt å gi denne godbiten av en kartbok, terningkast 5! Du kan glede deg til en rikt illustrert og kunnskapsrik bok. Dette er en bok du virkelig kan glede deg til å lese.

Bakside informasjon om boken:

"«Jeg elsker Norge» av Tora Marie Norberg er en morsom og lærerik kartbok. Hvert oppslag i boken tar for seg et fylke. Til sammen forteller boken en historie om landet vårt og gir små og store lesere gode knagger for å huske hva forskjellige steder er kjent for. Dette er en bok med Norgesquiz! Det er laget 25 spørsmål til hvert fylke. Finn ut hvor mye du vet om Norge?"

Med bokhilsen

Kilder:

Norberg, Tora Marie. (2016). Jeg elsker Norge. Lokalisert 15.12.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top